Pet Remedy

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Pet Remedy

Heeft je huisdier last van stress en angst? Dan kunnen de producten van Pet Remedy helpen. Pet Remedy is verkrijgbaar met een verdamper, verstuiver en als spray. De Pet Remedy producten nemen stress en angst bij je huisdier weg. Door de formule met onder andere valeriaan zal je huisdier zich snel ontspannen.

Natuurlijke manier

De Pet Remedy producten bestrijden angst bij dieren op een natuurlijke wijze. Pet Remedy werkt naar de lichaamseigen neurotransmitters en helpt om de hersenen de juiste signalen aan de zenuwen te laten afgeven. Bijvoorbeeld als het dier moet kalmeren of juist tot actie over moet gaan. In het geval van stress of angst raken de zenuwen overgestimuleerd, wat leidt tot de diverse verschijnselen van stress.

Wanneer gebruiken?

De Pet Remedy Verstuiver, Pet Remedy Verdamper en Pet Remedy Spray kunnen gebruikt worden om huisdieren te laten wennen aan een nieuw huis of tijdens en voorafgaand aan de jaarwisseling en bij andere situaties die huisdieren als stressvol ervaren.

Pet Remedy producten online kopen

De kalmerende artikelen van Pet Remedy koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. De producten van Pet Remedy zijn altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Pet Remedy? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij de keuze. 

|