Phital * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Phital is een Nederlands merk dat zich richt op het ontwikkelen van hoogwaardige voedingssupplementen. Het merk biedt een breed scala aan producten die zijn ontworpen om de gezondheid en het welzijn van mensen te verbeteren.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

2x Phital Lactase 4500
2x Phital Lactase 4500
50 tabletten
Maandag in huis 10% korting
Phital Lactase 4500
Phital Lactase 4500
50 tabletten
Maandag in huis 6% korting
Phital Probiotica Daily
Phital Probiotica Daily
60 capsules
Maandag in huis 14% korting
Phital Melatonine 0,1 mg
Phital Melatonine 0,1 mg
500 capsules
13% korting
Phital Cranberry&C
Phital Cranberry&C
60 tabletten
12% korting

Phital

Phital is een Nederlands merk dat zich richt op het ontwikkelen van hoogwaardige voedingssupplementen. Het merk biedt een breed scala aan producten die zijn ontworpen om de gezondheid en het welzijn van mensen te verbeteren. Het productaanbod van Phital omvat onder andere multivitaminen, mineralen, kruiden, probiotica en andere voedingssupplementen. De belangrijkste voordelen van Phital-producten zijn onder andere: 1. Hoogwaardige ingrediënten: Phital gebruikt alleen hoogwaardige ingrediënten van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat hun producten effectief zijn en veilig voor gebruik. 2. Wetenschappelijk onderbouwd: Phital-producten zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en zijn ontworpen om de gezondheid en het welzijn van mensen te verbeteren. 3. Natuurlijke ingrediënten: Phital gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten in hun producten, waardoor ze veilig en gezond zijn voor gebruik. 4. Breed scala aan producten: Phital biedt een breed scala aan producten die zijn ontworpen om aan de verschillende behoeften van mensen te voldoen. 5. Betaalbaar: Phital-producten zijn betaalbaar en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, Phital is een betrouwbaar merk dat hoogwaardige voedingssupplementen biedt die zijn ontworpen om de gezondheid en het welzijn van mensen te verbeteren. Met hun natuurlijke ingrediënten, wetenschappelijk onderbouwde formules en betaalbare prijzen zijn Phital-producten een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige voedingssupplementen.

Phital kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Phital? Bij Plein vind je altijd de beste Phital acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Phital voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs