Phytonics

Phytonics biedt 100% natuurlijke producten die je gezondheid en zelfhelend vermogen ondersteunen en stimuleren. De verzorgingsproducten en voedingssupplementen voor mens en dier koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Phytonics Hypo Balance
Phytonics Hypo Balance
250 gr
(1)
Morgen in huis
54,95
Bekijk product: Phytonics Hypo Balance
Phytonics Gluco Balance Paard - Pony
Phytonics Gluco Balance Paard - Pony
500 gr
(2)
Morgen in huis
5% korting
65,99 (adviesprijs) 62,65
Bekijk product: Phytonics Gluco Balance Paard - Pony
Phytonics Strezz
Phytonics Strezz
50 ml
(1)
Morgen in huis
16% korting
38,99 (adviesprijs) 32,70
Bekijk product: Phytonics Strezz
Phytonics Multivit Hond & Kat
Phytonics Multivit Hond & Kat
100 gr
(0)
Morgen in huis
5% korting
18,99 (adviesprijs) 17,95
Bekijk product: Phytonics Multivit Hond & Kat
Phytonics Spine Compleet
Phytonics Spine Compleet
50 ml
(0)
Morgen in huis
9% korting
32,99 (adviesprijs) 29,95
Bekijk product: Phytonics Spine Compleet

Phytonics voor mensen

Phytonics heeft een speciale lijn voor mensen ontwikkeld onder de naam Phytonics Humaan

Phytonics biedt 100% natuurlijke producten die je gezondheid en zelfhelend vermogen ondersteunen en stimuleren. Bij Phytonics draait alles om balans. Phytonics producten ondersteunen onder meer de weerstand, blaas, spieren, maag, lever, nieren, hormonen, bloedsuikerspiegel, prostaat en darmflora. Phytonics producten helpen bij de afvoer van afvalstoffen en brengen je lichaam weer in balans.

Phytonics zijn 100% natuurlijk, bevatten geen kunstmatige toevoegingen en geen onnodige vulmiddelen. Alle producten voldoen aan de hoogste en strengste kwaliteitsnormen en zijn veilig in gebruik. 

Phytonics voor dieren

Phytonics biedt een mooie lijn 100 procent natuurlijke producten die allen gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid van je huisdier. De meeste producten van Phytonics zijn geschikt voor de hond, kat, paard en pony. De producten zijn eerlijk, veilig, natuurlijk en van hoge kwaliteit.

Samengesteld door experts

De producten van Phytonics zijn samengesteld door een team van dierenartsen en andere experts. De laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van gezondheid bij dieren worden nauwkeurig gevolgd. De producten en alle ingrediënten zijn onderbouwd met studies, daarbij gaat het om aandoening en symptoombestrijding, maar ook om de wijze van omgang met dieren, huisvesting, beweging, voeding en medicatie. Jarenlange veterinaire ervaring wordt door het team van Phytonics gecombineerd met kennis van Westerse en Chinese geneeskunde en Fytotherapie (kruidengeneeskunde). De producten zijn langdurig in de praktijk getest met uitstekende resultaten.

Pure grondstoffen

Voor de Phytonics producten worden alleen maar pure en kwalitatief zeer hoogwaardige grondstoffen gebruikt. De producten hebben een unieke samenstelling en bevatten geen chemische geur-, kleur - en smaakstoffen. Doordat er in de producten geen vulstoffen worden gebruikt zijn de producten meer geconcentreerd en daardoor zuiniger in gebruik.

Phytonics producten online kopen

De verzorgingsproducten en voedingssupplementen van Phytonics koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. De producten van Phytonics zijn altijd aantrekkelijk geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Phytonics? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder met een passend advies op maat.