Piramide

Geniet van een heerlijk momentje voor jezelf met de thee van Piramide. Piramide thee is biologisch en van de allerhoogste kwaliteit. Bovendien met een heerlijke smaak en volop keuze waardoor je blijft variëren.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 12 van 12

Piramide thee

Piramide maakt theesoorten van pure biologische oorsprong. Het bedrijf heeft ruim 35 jaar ervaring met biologische thee, kruiden en specerijen. De experts binnen het bedrijf weten precies waar de beste biologische thee, kruiden en specerijen groeien en begeleiden projecten over de hele wereld om de kwaliteit ervan te optimaliseren. 

Pure oorsprong

Wie kennen de producten beter dan de lokale keurmeesters zelf? Daarom worden alle theesoorten en specerijen tijdens de pluk terplekke geselecteerd. De meeste producten worden met de hand geplukt. Daarna volgt de verdere bewerking, zoals het snijden, en wordt alles diverse keren gecheckt op kwaliteit.

Eenmaal in de fabriek aangekomen worden de theesoorten en de specerijen opnieuw uitgebreid gecontroleerd op pesticiden en microbiologie. Uiteraard spelen geur en smaak ook een grote rol. Piramide thee staat bekend om zijn uitmuntende smaak en kwaliteit en dan kun je niet secuur genoeg zijn. Daarom werkt men bij Piramide volgens de BRC-kwaliteitsnorm: de wereldwijde standaard voor hygiëne- en voedselveiligheidseisen. Voldoet de thee aan alle eisen? Pas dan worden onze producten eventueel samengesteld op smaak en verpakt in Piramide verpakkingen.

Piramide theesoorten

Op Plein.nl vind je twee Piramide theesoorten:

  1. Enkelvoudige kruidenthee is thee in zuivere en pure vorm. De meeste soorten zijn enkelvoudig, maar sommige soorten zijn samengesteld voor een optimale smaak. Zo kan iedereen genieten van een heerlijke kop pure kruidenthee.
  2. Kruiden Effect Thee zijn geschikt voor een bepaald moment van de dag. Zowel lekker van smaak als een prima dorstlesser en het ideale momentje van rust.

Piramide thee kopen op Plein.nl

Ontdek het uitgebreide assortiment van Piramide thee bij Plein en bestel jouw favoriete smaak direct online. Altijd snel in huis zodat je heerlijk kunt genieten van een kopje thee.

|