Plospan

De producten van Plospan zijn gemaakt van hout en dienen als bodembedekking voor paarden en knaagdieren of voor katten.. Koop Plospan bodembedekking en houtvezel nu voordelig en snel bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Plospan

Plomp en Zonen B.V. is in 1922 opgericht. Dit familiebedrijf is specialist in het verwerken van houtschaafsel tot kwalitatieve bodemstrooisels. Het Plospan assortiment op Plein.nl bestaat uit bodembedekking voor paarden en knaagdieren en kattenbakvulling.

Plospan houtvezels

Plospan is vooral bekend van haar houtvezel zakken. De houtvezel classic is een stofvrij product waardoor er geen stof kan komen in de gevoelige longen van paarden. Dit is dan ook de reden dat veel dierenartsen de houtvezel classic aanbevelen voor de bedding van paarden. Naast dat het strooisel goed is voor paarden kan je het ook gebruiken voor knaagdieren. De houtvezel heeft ook een goed absorptievermogen. Deze houtvezels zijn dus efficiënt en zuinig in zijn gebruik.

Plospan online kopen

Plospan bodembedekking en houtvezel bestel je gemakkelijk en voordelig online op Plein.nl De Plospan producten zijn bij Plein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Plospan? Neem dan gerust contact op met onze huisdierspecialisten op telefoonnummer 088 8000 200 of stuur een e-mail naar klantenservice@plein.nl

|