PoopyGo * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

De PoopyGo biologisch afbreekbare poepzakjes dragen bij aan een groenere en schonere wereld. De PoopyGo poepzakjes hebben een aangename lavendelgeur, zijn extra sterk en groot en gemakkelijk in gebruik.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

PoopyGo Dispenser incl. 15 Zakjes Lavendelgeur
PoopyGo Dispenser incl. 15 Zakjes Lavendelgeur
Morgen in huis
PoopyGo Eco Friendly Poepzakjes met Lavendelgeur
PoopyGo Eco Friendly Poepzakjes met Lavendelgeur
8 x 15 zakjes
1
Morgen in huis 10% korting

PoopyGo

Gezellig zo'n wandeling met je hond, maar de poep opruimen is vaak iets minder aangenaam. Het opruimen van de hondenpoep is echter wel sociaal verantwoord en noodzakelijk. Aangezien het opruimen toch moet, doe het dan bewust. De poepzakjes van PoopyGo zijn volledig biologisch afbreekbaar en dragen bij aan een groenere en schone wereld. Op deze manier ben je sociaal verantwoord bezig en draag je bij aan een groenere en schonere wereld. Met PoopyGo sla je twee vliegen in één klap!

De PoopyGo poepzakjes hebben een aangename lavendelgeur die de nare poepgeur tegen werkt. Ze komen in 8 rollen van 15 stuks, genoeg zodat je langere tijd vooruit kan. Om de rol mee te nemen heeft PoopyGo een dispenser die gemakkelijk te gebruiken en mee te nemen is. 

PoopyGo kopen op Plein

Op Plein vind je de biologisch afbreekbare hondenpoepzakjes van PoopyGo. Ontdek zowel de poepzakjes als de handige dispenser en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs