Premium Collageen

Premium Collageen is dé specialist in hoogwaardig zuiver collageen! Het collageen van Premium Collageen is van pure Atlantische kabeljauw. Snelste opname in het lichaam. Get your dose of vitamin sea!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Premium Collageen Marine Naturel Hydrolysaat Naturel
Premium Collageen Marine Naturel Hydrolysaat Naturel
220 gr
Premium Collageen Marine met Vitamine C Aardbeismaak
Premium Collageen Marine met Vitamine C Aardbeismaak
220 gr
15% korting
Premium Collageen Marine met Vitamine C en Hyaluronzuur Sinaasappelsmaak
Premium Collageen Marine met Vitamine C en Hyaluronzuur Sinaasappelsmaak
220 gr

Premium Collageen

Schoonheid komt van binnenuit. Collageen zorgt voor elasticiteit in de huid, zonder collageen ontstaan rimpels en oneffenheden. Daarnaast is collageen nodig voor vol en glanzend haar, sterke nagels en soepele spieren en gewrichten.

Collageen is een belangrijk lijmvormend eiwit in het lichaam. Het geeft structuur en elasticiteit aan haar, nagels, botten, spieren en gewrichten. Het zorgt daarnaast voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Collageenvezels in de opperhuid, de dermis, beïnvloeden de huidstructuur en stevigheid van binnenuit. Collageen speelt daarmee een belangrijke rol in het hele lichaam.

100% natuurlijk collageen

Premium Collageen is 100% natuurlijk en afkomstig van Atlantische kabeljauw, duurzaam gevangen rond IJsland. VIS Collageen heeft geen onnodige toevoegingen. De kabeljauw heeft geen enkele behandeling, antibiotica of GMO ondergaan. 
De structuur van viscollageen komt het meest overeen met dat van de mens. Het is een hydrolysaat, wat betekent dat de eiwitten gedeeltelijk zijn afgebroken, zodat ons lichaam het sneller op kan nemen.

Waarom Premium Collageen?

Onze huid, botten, gewrichten, spieren, nagels en tanden bestaan voor een groot gedeelte uit lichaamseigen collageen.
Als we de leeftijd van 25 jaar bereiken, maakt ons lichaam elk jaar steeds minder collageen aan.
Collageen van vis komt qua structuur het meest overeen met menselijk collageen en wordt dus goed opgenomen door ons lichaam. Veel beter dan hydrolyzed collagen van rund, varken of planten.
Premium Collageen wordt gemaakt van duurzaam gevangen vis, bevat géén toevoegingen en is neutraal van smaak.
Premium Collageen en sporten
Om de collageenspiegel op peil te houden en blessures te voorkomen en sneller te herstellen kan onze collageen poeder een ideale aanvulling zijn. De collageen van viscollageen is gehydrolyseerd. Dit betekent dat de aminozuren gesplitst zijn en ze makkelijker door ons lichaam worden opgenomen en verwerkt. Verder is collageen van kabeljauw meer lichaamseigen dan andere varianten (zoals collageen van rund of kip).

Premium Collageen ingrediënten

Vis bevat eiwitten, omega 3-vetzuren en collageen. De structuur van collageen van Vis is meer vergelijkbaar met menselijk collageen, dan bijvoorbeeld rundercollageen. De beste collageen om te gebruiken is daarom viscollageen, omdat deze het snelst wordt opgenomen in het lichaam. Daarnaast is viscollageen een duurzame keuze!

Premium Collageen kopen op Plein

Jouw favoriete Premium Collageen producten online bestellen? Dat kan bij Plein. Plein biedt verschillende artikelen uit het assortiment van Premium Collageen. Ontdek nu jouw favorieten en bestel ze gemakkelijk online.

Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Hier staat informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.