PrevDent

PrevDent is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in tandheelkundige producten. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder tandpasta's, mondspoelingen, tandenborstels en whitening kits.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

PrevDent Toothpaste
PrevDent Toothpaste
80 ml
(2)
Tijdelijk uitverkocht
16,21
Bekijk product: PrevDent Toothpaste
2x PrevDent Daily Mouthwash
Multipack
2x
2x PrevDent Daily Mouthwash
300 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
26,46
Bekijk product: 2x PrevDent Daily Mouthwash
2x PrevDent Toothpaste
Multipack
2x
2x PrevDent Toothpaste
80 ml
(2)
Tijdelijk uitverkocht
32,10
Bekijk product: 2x PrevDent Toothpaste
PrevDent Daily Mouthwash
PrevDent Daily Mouthwash
300 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
13,36
Bekijk product: PrevDent Daily Mouthwash

PrevDent

PrevDent is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in tandheelkundige producten. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder tandpasta's, mondspoelingen, tandenborstels en whitening kits. Een van de belangrijkste voordelen van PrevDent-producten is dat ze zijn ontwikkeld door tandheelkundige professionals en wetenschappers. Dit betekent dat de producten zijn ontworpen om effectief te zijn en tegelijkertijd veilig voor gebruik. Een ander voordeel van PrevDent-producten is dat ze zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die zijn geselecteerd op basis van hun effectiviteit en veiligheid. Dit betekent dat de producten niet alleen effectief zijn, maar ook zacht voor de tanden en het tandvlees. PrevDent-producten zijn ook gemakkelijk verkrijgbaar en betaalbaar, waardoor ze een goede keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige tandheelkundige producten zonder de hoge kosten. Kortom, PrevDent is een betrouwbaar merk dat hoogwaardige tandheelkundige producten biedt die zijn ontworpen om effectief en veilig te zijn. Met een breed scala aan producten en betaalbare prijzen, is PrevDent een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar tandheelkundige producten van hoge kwaliteit.

PrevDent kopen op Plein

Op zoek naar de producten van PrevDent? Bij Plein vind je altijd de beste PrevDent acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel PrevDent voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.