Prima Quality

Maak kennis met het hondenvoer van Prima Quality. Van de allerhoogste kwaliteit, met veel belangrijke eiwitten en vetten en bovendien tegen een aantrekkelijke prijs. Ontdek Prima Quality hondenvoer speciaal voor volwassen honden bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Prima Quality Hondenvoer
Prima Quality Hondenvoer
20 kg
3
Morgen in huis 10% korting
Prima Quality Hondenbrokken
Prima Quality Hondenbrokken
20 + 3 kg gratis
2
Morgen in huis 10% korting

Prima Quality

Prima Quality is een volledige hondenvoeding die speciaal voor volwassen honden is ontwikkeld. De brokken van Prima Quality bevatten een hoog gehalte van belangrijke eiwitten en vetten. De hondenvoeding van Prima Quality heeft de kwaliteit van A-merk brokken tegen een aantrekkelijke prijs.

Fokker Diervoerders

Prima Quality is een merk van Fokker Diervoerders. Fokker honden- en kattenvoer wordt al meer dan 40 jaar (sinds 1977) geproduceerd. Fokker staat voor een hoge kwaliteit en voor heerlijke dierenvoeding. Alleen voldoen aan de standaardvoedingseisen is bij lange na niet voldoende. Ieder dier is uniek en verdient de voeding die bij hem past. Omdat Fokker de hoge kwaliteit van het dierenvoeding wilt waarborgen, wordt er constant onderzoek gedaan naar verteerbaarheid en acceptatie van de voeding. Ook wordt gelet op de invloed van de voeding op het gebit van honden en katten.

Prima Quality Hondenvoer kopen

Laat jouw hond  genieten van de heerlijke Prima Quality brokken. Dit voer staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en mooie kwaliteit / prijs verhouding. Bestel nu online Prima Quality en ontvang het favoriete voer van jouw hond snel en voordelig in huis. 

Heb je vragen? Onze huisdierspecialist Ilse helpt je graag verder! Neem contact met haar op via [email protected] of op telefoonnummer 088-8000 200. Wij zorgen dan voor een snel en passend advies voor jouw hond.