Prioderm

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Prioderm, Hoofdluis bestrijden en voorkomen

Hoofdluis kan bij iedereen voorkomen. Het komt vooral voor bij kinderen en heeft niks te maken met gebrekkige hygiene. Als je kindje het heeft maak je dan geen zorgen; je kunt het goed behandelen én zelfs voorkomen. Prioderm biedt een complete lijn met effectieve producten tegen hoofdluis.

Hoofdluis
Heb je hoofdluis ontdekt? Oei... vervelend! Maar geen paniek, het komt immers bij velen voor, maar onderneem wel meteen actie. Er zijn twee manieren om hoofdluizen te behandelen (RIVM):

1. Gedurende twee weken dagelijks kammen met een netenkam. Doe dit op nat haar en gebruik hiervoor bijvoorbeeld de metalen kamtanden van de Prioderm luizen en neten kam.
2. Mocht enkel kammen niet voldoende resultaat opleveren, of praktisch niet haalbaar zijn, dan kun je naast het kammen van het natte haar met een netenkam, een (anti) hoofdluismiddel gebruiken.

Prioderm Preventief

Naast regelmatig controleren op hoofdluis kun je Prioderm Preventief gebruiken, een product dat jou en je gezin beschermt tegen hoofdluis. Handig als er hoofdluis heerst in de klas, in de buurt of bij één van de gezinsleden. Prioderm Preventief is geurloos, makkelijk in gebruik en op natuurlijke basis. Hoofdluizen kunnen niet resistent worden van Prioderm Preventief.

Prioderm online kopen

Prioderm een uitstekend middel tegen hoofdluis. Prioderm koop je voordelig online op Plein.nl. Bestel vandaag Prioderm en wij zorgen ervoor dat je je producten zo snel mogelijk thuis ontvangt. Daarbovenop komt nog dat wanneer je bestelling hoger dan 25 euro kost je bestelling gratis wordt verzonden.

|