Pura

Pura staat met haar roestvrijstalen flessen voor een absoluut veilige babyfles. Pura flessen zien er dankzij de vrolijke kleuren en het strakke design ook nog eens prachtig uit. Je ontdekt de flessen online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 33

Pura

Het idee achter de oprichting van het merk Pura is simpel: een absoluut veilige babyfles creëren. Pura wil met haar roestvrijstalen flessen een verschil maken in de wereld door op een verantwoorde manier een veilig en duurzaam alternatief te bieden voor bestaande plastic (baby)flessen. Doordat de Pura flessen gemaakt zijn van hoogwaardig roestvrij staal, hebben de flessen geen chemische coatings nodig aan de binnenkant, terwijl aluminium flessen die wel nodig hebben. Doordat roestvrij staal van nature een hele dichte structuur heeft, is het vrij van bacteriën en kunnen er geen vieze luchtjes of smaken ontstaan. Ook de schroefdop is van roestvrij staal gemaakt. Zo weet je zeker dat jouw kindje niet met BPA of andere schadelijke stoffen in aanraking komt.

Pura fles

Pura flessen zijn oersterk, duurzaam en volledig vrij van plastic. Pura flessen kunnen niet splinteren of breken, zoals glazen flessen. De doppen van Pura passen op alle Pura flessen. Zo kunnen de flessen vanaf baby tot volwassene worden gebruikt. Simpelweg door het verwisselen van de dop. Pura flessen zien er dankzij de vrolijke kleuren en het strakke design ook nog eens prachtig uit. Door de grote halsopening zijn de flessen gemakkelijk schoon te houden. De flessen zijn ook geschikt voor in de vaatwasser.

Pura online

Online opzoek naar Pura? Op Plein.nl vind je een groot assortiment aan Pura producten tegen de scherpste prijs en regelmatig hebben we een leuke Pura aanbieding. Bovendien zijn Pura producten veelal op voorraad bij Babyplein.

Pura producten kopen bij Plein

Bestel jouw Pura producten voordelig en snel bij Plein. Op Plein.nl vind je een groot assortiment aan Pura producten.

 

|