Pyralvex

Last van aften? Pyralvex is de oplossing bij plaatselijke ontstekingen van het tandvlees en bij aften. Pyralvex is een natuurlijk geneesmiddel en bevat onder andere rabarberextract. Met Pyralvex ben je snel verlost van je aften.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Pyralvex Mondvloeistof
Pyralvex Mondvloeistof
10 ml

Pyralvex

Pyralvex is een natuurlijk geneesmiddel en bevat onder andere rabarberextract. Met Pyralvex behandel je kleine ontstekingen in je mond behandelen, zoals bijvoorbeeld aften.

Pyralvex heeft drie actieve ingrediënten:

  1. Rabarberextract heeft een ontstekingsremmende en pijnverlichtende werking en wordt veel in de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt; 
  2. Salicylzuur verdooft het wondje plaatselijk; 
  3. Alcohol ontsmet het wondje direct na het aanbrengen.

Vanwege deze meervoudige werking wordt Pyralvex al jaren gebruikt bij de behandeling van aften en kleine ontstekingen in de mond.

Pyralvex kopen op Plein

Pyralvex online bestellen? Bij Plein vind je het complete Pyralvex assortiment. Gemakkelijk en veilig besteld en bovendien snel geleverd. Door de snelle werking van Pyralvex kan je helpen tegen ontstekingen in je mond. Heb je vragen over Pyralvex? Neem contact op met onze gediplomeerde drogist Marjolein via [email protected]. Zij helpt je graag verder met een advies op maat.