Relaxopet * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Relaxopet biedt oplossingen in stressvolle situaties zoals vuurwerk, reizen of een dierenartsbezoek. Combineer de Chew snacks met de kalmerende geluidsgolven van de PRO ontspanningstrainer voor een ontspannen en gezond beestje.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Relaxopet Pro Cat Anti-Stresssysteem Kat
Relaxopet Pro Cat Anti-Stresssysteem Kat
Morgen in huis 28% korting
Relaxopet Pro Dog Anti-Stresssysteem Hond
Relaxopet Pro Dog Anti-Stresssysteem Hond
Tijdelijk uitverkocht 20% korting

Relaxopet

Als baasje zijnde wil je niets liever dan je beestje een gelukkig en gezond bestaan geven. Lekker onbezorgd spelen, luieren en van elkaar genieten. Helaas komen er ook situaties voor wanneer je dat moeilijk in de hand hebt. Plotselinge veranderingen, geknal en geflits door vuurwerk of onbekende situaties zoals reizen of een bezoekje aan de dierenarts. Dit zijn gebeurtenissen die bij dieren vaak angst oproepen, wat niet alleen zorgt voor een gestrest beestje maar ook een bezorgd baasje!

Relaxopet heeft het hun missie gemaakt om dit soort situaties aangenamer te maken voor mens en dier. Het Duitse bedrijf richt zich op het bieden van innovatieve oplossingen die ervoor zorgen dat huisdieren zich comfortabeler voelen bij alledaagse stressfactoren.

Relaxopet producten

Met een passie voor dierenwelzijn wijdt Relaxopet zich sinds 2013 aan het creëren van producten die volledig in het teken staan van dierenontspanning. Voorafgaand aan de ontwikkeling van de producten voeren zij talloze praktijkgerichte tests in een grote verscheidenheid aan stresssituaties om zo tot de meest eenvoudige en effectieve oplossing te komen voor dier en diereigenaar. Relaxopet biedt een breed scala aan oplossingen om stress bij dieren zoals katten, honden, paarden en vogels te verminderen. Snacks voor een verbeterde ontspanning, immuunsysteem of werking van de gewrichtsfuncties. Maar ook handzame draadloze apparaatjes die door middel van geluidsgolven het dier helpen te ontspannen en te kalmeren. Oplossingen die zorgen voor een ontspannen dier en een blij baasje. Want zoals zij zelf zeggen: "Happy Pets - Happy Life!’’.

Relaxopet Pro Dog

Het Anti-Stresssysteem Pro Dog van Relaxopet is speciaal ontwikkeld om honden te helpen ontspannen in stressvolle situaties. Dit draadloze apparaatje helpt je hond door middel van geluidsgolven te kalmeren en ontspannen. Voor mensen zijn deze geluidsgolven nauwelijks waarneembaar maar voor honden zijn ze zeer effectief op het onderbewustzijn. Ideaal tijdens stressvolle situaties zoals vuurwerk, dierenartsbezoek, agressie, verlatingsangst en reizen.

Relaxopet Pro Cat

Ook katten kunnen erg leiden onder stress bij onbekende situaties zoals onweersbuien, vuurwerk, agressie, alleen zijn en reizen. Dit kan resulteren in constant miauwen, markering gedrag, verlatingsangst of angst om te reizen. Het RelaxoPet PRO Cat Anti-Stresssysteem genereert speciale geluidsversies die zijn afgestemd op het gevoelige gehoor van katten en het dier onbewust tot een diepe ontspanning brengt. Het apparaat heeft ook de optie om extra hoorbare ontspanningsmuziek te laten klinken.

Relaxopet Pro Bird

Met hun prachtige veren en vrolijk gezang zijn vogels eersteklas blijheidsbrengers. Verandering van eigenaar, een dierenarts bezoek, verlatingsangst of rouw kunnen er helaas voor zorgen dat je kleine verenbundel volledig in de stress schiet! Gehouden vogels kunnen er soms maar moeilijk mee omgaan. Kale buik, rug of vleugels: meestal schuilt er een serieus probleem erachter. Dit kan dikwijls zorgen voor frustratie en wanhoop bij het baasje. Want hoe zorg je ervoor dat je kleine fluiter weer tot kalmering komt? Het RelaxoPet PRO Bird Anti-Stresssysteem heeft speciale geluidsversies en trillingen die zijn afgestemd op het gevoelige gehoor van vogels en papegaaien en brengt het dier tot een diepe ontspanning. Het draadloze en compacte apparaatje plaats je gemakkelijk in de kooi of volière en is geschikt voor alle gehouden vogels en papegaaien ongeacht leeftijd, soort en groepsgrootte.

Relaxopet Chew Relaxies

Een heerlijke snack doet menig hondenstaartje wel kwispelen! De Relaxopet Chew Snacks zijn niet alleen een verrukkelijke traktatie maar zorgen ook voor een gezond en ontspannen dier. Zo stimuleer je met de Chew Relaxies de eigen ontspanning van het dier, versterk je met de Chew Immunies het immuunsysteem en bevorder je met de Chew Activies de gezondheid van de natuurlijke gewrichtsfuncties. De snacks van Relaxopet zijn vrij van smaakversterkers, onnodige toevoegingen, graan- of maïsmeel. Daarnaast zij ze kleurloos en niet gebakken tijdens het productieproces, waardoor de belangrijke vitamines niet door de hitte verloren gaan.

Relaxopet kopen op Plein

Breng jouw dier tot een diepe onbewuste ontspanning in stressvolle situaties zoals vuurwerk, reizen of een dierenartsbezoek met de producten van Relaxopet. Relaxopet biedt kalmerende oplossingen van snacks tot anti-stress systemen voor een blij en gezond beestje. Bestel Relaxopet nu voordelig, vertrouwd en veilig bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs