Remescar

De hoogwaardige producten van Remescar zorgen voor een instant effect. Remescar biedt een cosmetische verzorging bij wallen, donkere kringen of kraaienpootjes. De producten zijn klinisch getest en hebben een doeltreffende werking.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Remescar Nachtcrème
Remescar Nachtcrème
50 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
9% korting
34,99 (adviesprijs) 31,99
Bekijk product: Remescar Nachtcrème
Remescar Oogcrème
Remescar Oogcrème
15 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
6% korting
28,85 (adviesprijs) 26,99
Bekijk product: Remescar Oogcrème

Remescar

De producten van Remescar worden ontwikkeld en geproduceerd door Sylphar. Remescar Corrective Skincare heeft de volgende producten in het assortiment:

Remescar voor de ogen

De huid onder de ogen is erg dun en delicaat en vraagt om producten die extra verzorging bieden. Remescar Wallen & Donkere kringen is een onmiddellijk werkende, doeltreffende crème die helpt om wallen en donkere kringen aanzienlijk te verminderen. Daarnaast heeft Remescar oogverzorgingsproducten in het assortiment speciaal voor de cosmetische verzorging van kraaienpootjes en hangende oogleden.

Remescar gezichtsverzorging

Je huid wordt blootgesteld aan zonlicht, smog en andere invloeden van buitenaf. Het is daarom belangrijk om je huid goed te verzorgen. Remescar biedt gezichtsverzorgingsproducten waaronder een instant rimpel corrector, herstellend serum en een anti-aging serum verrijkt met retinol.

Remescar kopen op Plein

Op Plein vind je het assortiment met Remescar cosmetische verzorgingsproducten. Ontdek het aanbod en bestel direct jouw favorieten. Altijd snel in huis!