Cadeautje! Koop voor 45,- aan producten en ontvang een gratis verpakking Sportlife Extramint t.w.v. 3,99!

Renske

Renske Diervoeding is 100% natuurlijk en rijk aan essentiële omega 3 vetzuren en eiwitten, voor een gezond honden- en kattenleven. Gevarieerd, uitgebalanceerd en van de allerhoogste kwaliteit. Ontdek Renske honden- en kattenvoer bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 118

Renske

Renske Natuurlijke Diervoeding staat voor goede en gezonde voeding voor jouw hond en kat. Renske voer draagt bij aan een gezond en gelukkig leven. De diervoeding is 100% natuurlijk en van de allerhoogste kwaliteit. 

Het bedrijf werd in 1993 opgericht door Renske van den Berg. Ze zocht destijds naar hondenvoer dat voldeed aan al haar eisen, maar kon dit niet vinden. Daarom besloot ze om hier zelf mee aan de slag te gaan. Renske ging zich verdiepen in voeding en volgde een opleiding waarna ze zelf diervoeding begon te ontwikkelen. Het resultaat? Renske Natuurlijke Diervoeding voor hond en kat. 

Renske Natuurlijke Diervoeding

Renske Natuurlijke Diervoeding is, zoals de naam al zegt, 100% natuurlijk.
In de diervoeding zitten geen chemische kleur-, geur- of smaakstoffen en geen chemische antioxidanten. Het hoofdingrediënt in alle voeding is vers vlees of verse vis in combinatie met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen. Deze unieke combinatie zorgt voor het ideale voer voor jouw hond of kat. Gevarieerd, uitgebalanceerd en van de allerhoogste kwaliteit. 

Renske hondenvoer

Renske hondenvoer is 100% natuurlijk en van hoge kwaliteit. Bovendien is het hondenvoer een ware (maar gezonde) traktatie voor je hond. Het Renske hondenvoer assortiment bestaat uit vers vlees maaltijden, maar ook droogvoer en gezonde beloningen. Met deze producten kun je eindeloos variëren en bied je je hond een gezond en gebalanceerd eetpatroon .Het merk is geschikt voor alle hondenrassen en is speciaal verkrijgbaar in een puppy, adult en senior variant.

Renske kattenvoer

Renske kattenvoer is van de beste kwaliteit en 100% natuurlijk. Bovendien smaakt het voer ook nog eens heel lekker. Renske kattenvoer bestaat uit vers vlees maaltijden, droogvoer en gezonde beloningen. Deze gouden combinatie zorgt voor een mooi en evenwichtig voedingspatroon voor jouw kat. Het voer is geschikt voor alle rassen en verkrijgbaar in een kitten, adult en senior variant. Bovendien is het droogvoer te koop in light en sensitive.

Renske verpakking

Het honden- en kattenvoer wordt in een bepaalde verpakking verkocht, namelijk de DogShopper en de CatShopper genoemd. De DogShopper en de CatShopper zijn gemaakt van 75% gerecycled materiaal. En dat niet alleen, de Shoppers worden gemaakt door medewerkers van de sociale werkplaats, zodat extra werkgelegenheid gecreëerd wordt. Renske heeft een beloningssysteem opgezet om klanten te stimuleren de Shoppers terug te sturen na gebruik, zodat de Shoppers hergebruikt kunnen worden.

Renske diervoeding kopen

Laat jouw hond of kat ook genieten van de heerlijke producten van Renske Natuurlijke Diervoeding. Dit voer staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en biedt jouw favoriete huisdier een gezonde afwisseling in bouwstoffen. Op Plein.nl vind je alle producten van Renske. Bestel nu online en ontvang het favoriete voer van jouw hond of kat snel en voordelig in huis. 

Heb je vragen? Onze specialisten helpen je graag verder! Neem contact met ons op via klantenservice@plein.nl of op telefoonnummer 088-8000 200. Wij zorgen dan voor een snel en passend advies voor jouw hond of kat.  

|