Rexona

Voor de beste deodorant bescherming kies je voor Rexona. Rexona deodorant is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je niet transpireert. Verkrijgbaar in verschillende varianten voor mannen en vrouwen. Ontdek de Rexona producten bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 50

Rexona Logo

 

Rexona biedt jou de beste bescherming ooit. Rexona deodorant is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je niet transpireert. De anti-transpirant deodoranten werken net zo hard als jij doet. De enorme kennis die Rexona over zweet heeft, gebruiken ze voor nieuwe productinnovaties. Op deze manier weet Rexona jou altijd de beste bescherming te geven. 

Rexona is in 1908 opgericht in Australië door mevrouw Sheffer. Zij was de echtgenote van SF sheffer, hij was de oprichter van Sheldon Drug Company. Mevrouw Sheffer was een getalenteerde arts die de mensen een nieuw soort verzorgingsproduct wilde geven. Zij wilde hier werkzame bestanddelen invoegen die ook nog eens lekker roken. Onder de naam ‘Sure’ kwam Rexona op de markt en werd al snel een bestseller. Wat begon met een zalfje is uitgegroeid tot een ruim assortiment aan verzorgingsproducten. 

Rexona producten

De NR 1 anti-transpirant van de wereld! De anti-transpirant technologie die op je lichaam reageert. Verkrijgbaar in verschillende varianten voor mannen en vrouwen.

Rexona Deodorant

Rexona deodorant

Rexona heeft een technologie ontwikkeld die is geïnspireerd door jouw bewegingen, genaamd Motionsense technologie. Het is wetenschappelijk bewezen dat Clinical Protection helpt bij overmatig zweten wanneer jij dit het hardst nodig hebt. Of je nou moet rennen voor de trein, je nu een berg beklimt, een belangrijke presentatie moet geven of als je een date hebt. Je kunt altijd op Rexona vertrouwen. Rexona geeft jou de best mogelijke bescherming tegen zweet.

Rexona Maximum Protection

Rexona Maximum Protection

Rexona Maximum Protection biedt de meest geavanceerde bescherming van Rexona tegen zweet en ongewenste geurtjes. De Maximum Protection lijn is huidvriendelijk, geur bestrijdend en wetenschappelijk bewezen. Rexona Maximum Protection biedt twee keer meer bescherming dan de best verkochte anti-transpirant. Er zijn een aantal varianten beschikbaar, neem als voorbeeld de sport variant en de anti-stress variant. Er is dus altijd een variant die het beste bij jou past.  

Rexona Invisible

Rexona Invisible 

Rexona Invisible Aqua, Black + White Diamond en Pure bieden de beste bescherming tegen gele vlekken en witte strepen in je kleding. De frisse deodoranten werken effectief tegen transpiratie en beschermen tegelijkertijd je meest mooie outfits. 

Rexona Men

Rexona Men

Speciaal voor mannen heeft Rexona een lijn met deodoranten die jou 48 uur bescherming geven dankzij MotionSense. Rexona Men biedt effectieve bescherming tegen zweet en transpiratiegeur. En: hoe meer je beweegt, hoe beter het beschermt. Rexona Men is verkrijgbaar in meerdere geuren.

Rexona Compressed

Rexona Compressed

Rexona Compressed biedt de beste bescherming van Rexona in een kleinere bus. Rexona Compressed bevat dezelfde hoeveelheid anti-transparant in een kleinere en lichte spuitbus. Je doet er net zo lang mee als de normale verpakking met als enige verschil dat de Compressed versie beter is voor het milieu. Rexona Compressed heeft namelijk een kleinere verpakking waardoor er minder afval ontstaat. 

 

Rexona aanbieding

Op zoek naar de producten van Rexona? Op Plein.nl vind je scherpe Rexona aanbiedingen en acties. Wij verkopen het complete assortiment van Rexona, van de normale deodoranten tot Rexona Maximum Protection. Bestel nu voordelig online en wij bezorgen je bestelling snel bij je thuis. Zo geniet je snel van de ultieme bescherming van Rexona deodorant. 

Rexona eenvoudig online bestellen

Rexona online bestellen? Dat kan eenvoudig en veilig bij Plein. Wij bieden het complete assortiment Rexona producten. Van deodorants tot anti-transpirants. Bovendien snel in huis zodat je meestal de volgende dag al kunt genieten van de beste verzorging voor je oksels. Bestel jouw Rexona favorieten nu online. 

|