Rosy Gold

Rosy Gold speeltjes zijn juwelen voor je nachtkastje. De producten van Rosy Gold zijn gemaakt van materialen die veilig zijn voor je lichaam en door het ABS materiaal kan je het ook gebruiken met alle types glijmiddel.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Rosy Gold Chique Vibrator Massager
Rosy Gold Chique Vibrator Massager
(1)
Morgen in huis
50% korting
54,99 (adviesprijs) 27,48
Bekijk product: Rosy Gold Chique Vibrator Massager
Rosy Gold Chique Vibrator Eitje
Rosy Gold Chique Vibrator Eitje
(1)
Morgen in huis
50% korting
54,99 (adviesprijs) 27,44
Bekijk product: Rosy Gold Chique Vibrator Eitje
Rosy Gold Chique Vibrator Mini
Rosy Gold Chique Vibrator Mini
(0)
Morgen in huis
46% korting
54,99 (adviesprijs) 29,47
Bekijk product: Rosy Gold Chique Vibrator Mini

Rosy Gold

Rosy Gold speeltjes zijn juwelen voor je nachtkastje. De producten van Rosy Gold zijn gemaakt van materialen die veilig zijn voor je lichaam en door het ABS materiaal kan je het ook gebruiken met alle types glijmiddel. De modellen zijn voor iedereen en zeer geschikt als eerste vibrator.

Rosy Gold seksspeeltjes

Rosy Gold heeft de volgende producten in het assortiment:

  • Rosy Gold Curve Massager Chique is een ideaal speeltje voor externe stimulatie. De vibrerende kop heeft tien standen en je kan er ook andere gevoelige delen mee stimuleren.
  • Rosy Gold Vibratie Eitje Chique is een eitje met klasse en kan op afstand worden bediend.
  • Rosy Gold G-Spot Vibrator Chique is perfect voor de gevoeligste plekken, dit komt door zijn gebogen kop. De Rosy Gold G-Spot is ook waterproof.
  • Rosy Gold Bullet Vibrator Chique is perfect om mee te nemen als je onderweg bent. Hij past namelijk zo in je broekzak en kan je er overal plezier mee hebben.
  • Rosy Gold Mini Vibrator Chique is erg handig om mee te nemen. Hij heeft tien verschillende standen en voelt zacht aan.

Rosy Gold kopen bij Plein

Rosy Gold kopen doe je bij Plein. Op Plein vind je het complete assortiment van Rosy Gold. Je vind alle Rosy Gold producten voordelig op Plein. Altijd snel in huis en discreet verzonden.