Roxasect

Roxasect heeft een compleet assortiment aan producten die alle soorten ongedierte bestrijden. Van mieren, vliegen en muizen tot veel ander ongedierte. Snel en effectief.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 16 van 16

Roxasect Spuitbus Tegen Zilvervisjes
Roxasect Spuitbus Tegen Zilvervisjes
400 ml
0
Roxasect Bevriezingsspray
Roxasect Bevriezingsspray
500 ml
0
15% korting
Roxasect Mottenballen
Roxasect Mottenballen
20 stuks
0
9% korting
Roxasect Mierenpoeder
Roxasect Mierenpoeder
75 gr
1
Roxasect Spray tegen Wespen
Roxasect Spray tegen Wespen
400 ml
0
12% korting
Roxasect Spuitbus Vliegende Insecten
Roxasect Spuitbus Vliegende Insecten
400 ml
1
Roxasect Mottencassette
Roxasect Mottencassette
2 stuks
0
Roxasect Vliegenvangers
Roxasect Vliegenvangers
4 stuks
0
Roxasect Spray tegen Vlooien
Roxasect Spray tegen Vlooien
300 ml
1
Roxasect Spuitbus tegen Kruipende Insecten en Wespen
Roxasect Spuitbus tegen Kruipende Insecten en Wespen
400 ml
1
Roxasect Mottenpapier
Roxasect Mottenpapier
2 stuks
0
Roxasect Stekker Tegen Muggen
Roxasect Stekker Tegen Muggen
3
Roxasect Tegen Fruitvliegjes
Roxasect Tegen Fruitvliegjes
2
Roxasect Mierenloktoren
Roxasect Mierenloktoren
2 stuks
0
Roxasect Mottenval
Roxasect Mottenval
1
Roxasect Zilvervisjesval
Roxasect Zilvervisjesval
2 stuks
1
Tijdelijk uitverkocht 9% korting

Roxasect is de ongediertebestrijder

Ongedierte komt overal voor, zowel binnen als buitenhuis. Daarom zorgt Roxasect voor de beste bestrijding. Voor alle soorten ongedierte, zoals mieren, vliegen, muizen en vele andere. Bekijk hieronder alle informatie over de verschillende ongediertebestrijdingen van Roxasect.

Mieren

Mieren komen in 40 verschillende soorten voor in Nederland. Veruit de bekendste zijn de zogenoemde rode en zwarte mieren. De mieren kunnen onderverdeeld worden in drie soorten. De koningin, werksters en de mannetjes. De koningin legt de eieren, de mannetjes bevruchten en de werksters zorgen voor de rest. Het mierenpoeder en de mierenloktoren zorgen voor verwarring onder de mieren. Ze kunnen het nest niet meer terug vinden en zullen daarom doodgaan. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Vliegen bestrijden

Vliegen en fruitvliegjes hebben ronde ogen, waardoor ze heel veel kunnen zien. Hierdoor zien ze een vlakke hand vrijwel altijd aan komen waardoor ze moeilijk te vangen zijn. Roxasect heeft verschillende producten om vliegen en fruitvliegjes makkelijk te vangen. Zo zorgt de Roxasect kleefstrip voor het vangen van vliegen. Als de vliegen op de strip terecht komen kunnen ze niet meer weg. De fruitvliegvanger heeft een geur bij zich waar de vliegjes naartoe zullen trekken. De vloeistof in de vanger houdt ze vast in de fruitvliegvanger. Als laatste zorgt de spuitbus tegen vliegende insecten snel en eenvoudig een vliegvrije kamer. Door in de hoek te sprayen wordt de kamer gevuld met de stof waardoor de insecten het inademen. Lees voor gebruik van deze producten de gebruiksaanwijzing.

Muizen bestrijden

Muizen worden over het algemeen niet alleen eng gevonden, het zijn ook nog eens alleseters. De lichte voorkeur voor noten en graan maakt ze soms niet eens uit. Daarnaast vermenigvuldigen muizen zich razendsnel. Het is daarom belangrijk om muizen snel te verwijderen. De lokdoos voor muizen werkt wel 6 maanden en is zeer effectief. Muizen zijn namelijk nieuwsgierig naar een nieuw holletje en zullen het gif snel open knagen. Er kunnen wel 5 tot 10 dagen overeen gaan totdat een dodelijke dosis gif is bereikt.

Muggen weren

Muggen komen vooral voor in waterrijke gebieden. Muggen houden namelijk van warmte en vocht, en daarom komen ze vooral voor in de zomer en nazomer. De schemering in de zomer is dus de ideale periode. Roxasect heeft verschillende producten om muggen te weren. De anti muggenstekker verspreidt ‘s nachts een citroen geur waardoor de mug zich oncomfortabel voelt en weg gaat. Deze stekkers kunnen nagevuld worden met de Roxasect navulling. De spuitbus tegen muggen verspreidt dezelfde geur als de anti muggensteker.

Motten

Motten kunnen schade aanrichten aan voedsel en aan kleding. Daarom is het belangrijk om motten goed te bestrijden. De motten bestrijdingsproducten van Roxasect kunnen kleding vrijmaken van motten. De larven vliegen meestal niet waardoor ze op bepaalde geuren af gaan. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Zilvervisjes

Zilvervisjes houden zich vaak op in donkere plekjes en leven lang. De producten van Roxasect zijn effectief tegen zilvervisjes. Je kan sprayen op de plekken en je kan de zilvervisjes de val in lokken.

Overige

Ook tegen vlooien heeft Roxasect de beste bescherming of reiniging. Vooral in de zomer gaan vlooien vaak in de kliko of de vuilnisbak zitten. Dit kan binnenshuis en buitenshuis vieze geurtjes opleveren. De Roxasect hygiëne spray tegen vlooien zorgt voor bestrijding en hygiëne, zodat de vuilnisbak gewoon weer een normale stabiele geur krijgt.

Roxasect gemakkelijk online bestellen

Op Plein vind je het uitgebreide assortiment met ongedierte bestrijding van Roxasect. Geschikt bij overlast van muggen, muizen, zilvervisjes, motten, mieren en meer. Ontdek het productaanbod en bestel Roxasect voordelig, vertrouwd en veilig bij Plein.