Salus

Salus is een Duits merk dat zich richt op natuurlijke gezondheidsproducten. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder voedingssupplementen, theeën, sappen en kruidenextracten.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Salus Biologisch Sap Valeriaan
Salus Biologisch Sap Valeriaan
200 ml
17% korting
3x Salus Biologisch Sap Valeriaan
3x Salus Biologisch Sap Valeriaan
200 ml
20% korting
Salus Epresat
Salus Epresat
250 ml
23% korting

Salus

Salus is een Duits merk dat zich richt op natuurlijke gezondheidsproducten. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder voedingssupplementen, theeën, sappen en kruidenextracten. Salus staat bekend om zijn hoge kwaliteit en gebruik van biologische ingrediënten. Een van de belangrijkste voordelen van Salus-producten is dat ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en vrij zijn van synthetische toevoegingen. Dit maakt ze veilig en gezond voor het lichaam. Bovendien zijn de producten van Salus vaak geconcentreerd, waardoor ze effectiever zijn dan vergelijkbare producten van andere merken. Een ander voordeel van Salus is dat het merk zich richt op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De producten worden geproduceerd met respect voor het milieu en er wordt gebruik gemaakt van recyclebare verpakkingen. Het productaanbod van Salus is zeer divers en biedt voor elk wat wils. Zo zijn er bijvoorbeeld theeën voor ontspanning, theeën voor een betere spijsvertering en voedingssupplementen voor een gezond immuunsysteem. Het merk biedt ook speciale producten voor kinderen en zwangere vrouwen. Al met al is Salus een betrouwbaar merk dat zich richt op natuurlijke gezondheidsproducten van hoge kwaliteit. De producten zijn veilig, effectief en milieuvriendelijk, waardoor ze een goede keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar natuurlijke gezondheidsproducten.

Salus kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Salus? Bij Plein vind je altijd de beste Salus acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Salus voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.