Sanature

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Sanature Inlegkruisjes

Direct leverbaar

4,62 (adviesprijs)
23% korting
3,58
Bekijk product: Sanature Inlegkruisjes
Sanature Maandverband Dag

Direct leverbaar

4,62 (adviesprijs)
17% korting
3,85
Bekijk product: Sanature Maandverband Dag
Sanature Maandverband Nacht

Direct leverbaar

4,62 (adviesprijs)
18% korting
3,80
Bekijk product: Sanature Maandverband Nacht

Sanature

Veel vrouwen die maandverband of inlegkruisjes gebruiken, hebben weleens last van vaginale huidirritatie rondom de menstruatie. Namelijk bijna 50% van alle vrouwen. Het is dus niks om je voor te schamen, maar het is natuurlijk wel erg vervelend. Daarom heeft Sanature de oplossing voor jou gevonden. De inlegkruisjes, maandverband en tampons zijn 100% gemaakt uit katoen. Het katoenen verband heeft een bewezen werking bij het voorkomen en genezen van vaginale huidirritatie. Bovendien zijn de producten van Sanature super absorberend, comfortabel in gebruik en bevatten ze geen chemicaliën.

Sanature maandverband

Het maandverband van Sanature is 100% gemaakt van katoen en werkt super absorberend. De vleugels zorgen voor een betere pasvorm en bieden de beste bescherming bij een gevoelige of geïrriteerde huid. Het maandverband van Sanature is geheel vrij van chemicaliën. Dit betekent dat er geen parfum, bleekmiddelen en chemische absorberende korrels gebruikt worden. Wel zo fijn als je een gevoelige huid hebt.

Sanature inlegkruisjes

Veel vrouwen hebben last van een gevoelige of geïrriteerde huid rondom de vagina. Dit kan gepaard gaan met vervelende afscheiding voor, tijdens of na de menstruatie. De Sanature inlegkruisjes bieden dan voor jou de ideale oplossing. Doordat de Sanature inlegkruisjes 100% gemaakt zijn van katoen, zijn ze super absorberend en comfortabel in gebruik. Daarnaast minimaliseert Sanature de kans op het ontstaan van roodheid, jeuk of een branderig gevoel. Net als in het maandverband zitten er in de inlegkruisjes geen chemicaliën.

Sanature aanbieding

Op zoek naar de scherpste Sanature aanbieding? Op Plein.nl vind je altijd de beste acties en drogisterij aanbiedingen. Zo ook op Sanature maandverband en inlegkruisjes. Ontdek nu onze meest actuele acties en bestel jouw favoriete merk maandverband en inlegkruisjes eenvoudig en voordelig online. Altijd snel in huis.

|