Sanex

Sanex houdt de huid gezond dankzij de natuurlijke ingrediënten die jouw huid optimaal hydrateren, beschermen en de pH waarde in balans houden. Ontdek Sanex nu voordelig online bij Plein.Altijd snel in huis.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 45

Sanex houdt de huid gezond

Sanex houdt de huid gezond dankzij haar geavanceerde producten die speciaal zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat iedereen elke dag een gezonde huid heeft. Door je huid iedere dag te verzorgen en de nodige aandacht te geven zorg je ervoor dat je huid in de beste conditie blijft.

Aanraken is leven

De huid is ons primaire instrument om de wereld om ons heen te ervaren en aansluiting te maken met andere mensen. Laat je inspireren door onderstaande video.

De voordelen voor jouw huid

Sanex houdt de huid gezond dankzij drie huidvriendelijke kenmerken:

Intense hydratie: Sanex hydrateert de huid optimaal. De hydraterende bestandsdelen zijn vergelijkbaar met die de huid van nature bevat. Dit zorgt ervoor dat het natuurlijke vocht van de huid wordt vastgehouden. Het resultaat is een gladde, zachte en optimaal gehydrateerde huid.

pH balans: Een natuurlijke, gezonde huid heeft een gemiddeld pH waarde van 4,7. Douchen met leidingwater of onaangepaste producten verhogen de pH waarde. Hierdoor kunnen schadelijke bacteriën zich ontwikkelen. Sanex producten hebben een zure pH wat helpt om de natuurlijke pH balans zo veel mogelijk te behouden.

Bescherming: Sanex beschermt de huid doordat de verzorgingsproducten diep in de huid trekken. De essentiële en effectieve ingrediënten voeden je huid en verstevigen de beschermingslaag. Je weerstand tegen potentiele schadelijke bacteriën wordt verhoogd. 

Sanex producten

Sanex heeft diverse producten in het assortiment die jou helpen om je huid gezond te houden. Het assortiment bestaat onder meer uit deodorant, bad & douche producten, verzorging speciaal voor mannen en shampoo. De uitgebreide lijn van verzorgingsproducten biedt jou een eenvoudige manier om je huid te verzorgen en te beschermen. De specifieke formules van Sanex zuiveren en houden de huid gezond.

Nieuw: Sanex Zero

Maak kennis met Sanex Zero. De milde en biologisch afbreekbare formule hydrateert, is van 100% natuurlijke oorsprong en bevat minder chemische ingrediënten. Sanex Zero bevat alleen de ingrediënten die echt nodig zijn om jouw huid te reinigen en gehydrateerd te houden. De producten uit deze lijn zijn verkrijgbaar voor de normale huid en de gevoelige/droge huid. 

Sanex aanbieding

Op zoek naar de producten van Sanex? Op Plein.nl vind je altijd aanbiedingen en acties. Zo ook op de verzorgingsproducten van Sanex. Ontdek nu de actuele aanbiedingen en bestel eenvoudig online op Plein.nl, jouw online drogist. Altijd snel in huis en netjes bij je thuisbezorgd.