Sanicur

Voor de dagelijkse reiniging en verzorging van de huid gebruik je Sanicur. Alle Sanicur varianten hebben een speciale milde formulering die de huid reinigt, beschermt en helpt te hydrateren. Ontdek en bestel Sanicur bij Plein
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Sanicur reinigingsproducten

Sanicur is er voor de dagelijkse reiniging en verzorging van de huid. Sanicur bad- en doucheproducten zijn ontwikkeld door een team van experts met jarenlange ervaring in onderzoek en ontwikkeling van persoonlijke verzorgingsproducten. Alle Sanicur varianten hebben een speciale milde formulering die de huid reinigt, beschermt en helpt te hydrateren. Maar niet iedere huid is gelijk. Daarom heeft Sanicur nu twee nieuwe varianten geïntroduceerd. Speciaal voor de gevoelige huid is er Sanicur Sensitive. Ook de rijpere huid behoeft extra aandacht; daarvoor is er Sanicur Vitaal. De formulering van Sanicur Dermo Olie is geoptimaliseerd en nog zachter voor de droge huid. Sanicur Original is niet gewijzigd en bevat nog steeds de vertrouwde milde formulering. 

Alle producten van Sanicur zijn dermatologisch getest en pH-huidneutraal.

Kies de variant die het beste bij jouw huidtype past: Sanicur original voor alle huidtypes, Sanicur dermo olie voor de droge huid, Sanicur Sensitive voor de gevoelige huid of Sanicur Vitaal voor de rijpere huid.

Sanicur online kopen

De producten van Sanicur kan je gemakkelijk, voordelig en snel online kopen bij Drogistplein.

|