Sarah Jessica Parker

Lovely van Sarah Jessica Parker zijn de eerste geuren die zij in 2005 heeft uitgebracht. Het geurtje staat voor Style en Fashion. Lovely is gecreëerd door Clement Gavarry en Laurent Le Guernec.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Sarah Jessica Parker Lovely Eau de Parfum Spray
Sarah Jessica Parker Lovely Eau de Parfum Spray
30 ml
1
38% korting

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker is een Amerikaans televisie- en filmactrice. Ze won in zowel 2000, 2001, 2002 als 2004 een Golden Globe en in 2004 ook een Emmy Award voor haar hoofdrol als Carrie Bradshaw in de Amerikaanse serie Sex and the City.

Sarah Jessica Parker Parfum

Lovely van Sarah Jessica Parker is een Bloemig Houtachtige Musk geur voor dames. Lovely werd uitgebracht in 2005. Lovely is gecreëerd door Clement Gavarry en Laurent Le Guernec. Topnoten zijn Lavendel, Martini cocktail, Bergamot, Mandarijn en Palissander- en rozenhout; hartnoten zijn Patchouli, Orchidee en Narcis; Basisnoten zijn Muskus, Houtachtige noten, Ceder en Witte amber. Dit parfum is de winnaar van de prijs FiFi Award Best National Advertising Campaign / TV 2006.

Sarah Jessica Parker kopen op Plein

Op Plein vind je het heerlijke parfum van Sarah Jessica Parker. Ontdek de heerlijke geuren en kies jouw favoriet. Bestel voordelig en veilig bij Plein. Altijd snel in huis.