Selsun

Selsun shampoo helpt tegen roos. Door de actieve werking van Selsun is de bestrijding van schimmel erg gemakkelijk. Selsun bestrijdt de schimmel zo dat de symptomen van schimmel (schilvervorming en jeuk) verdwijnen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Selsun Medicinale Shampoo
Selsun Medicinale Shampoo
60 ml
Tijdelijk uitverkocht

Selsun

Selsun is een geneesmiddel die hoort bij de groep antimycotica. Dit zijn alle geneesmiddelen die schimmelziektes tegengaan. Door de actieve werking van Selsun is de bestrijding van schimmel erg gemakkelijk. Selsun bestrijdt de schimmel zo dat de symptomen van schimmel (schilvervorming en jeuk) verdwijnen. Voor het gebruik, lees goed de bijsluiter en vraag raad aan onze gediplomeerde drogist of aan je huisarts voordat je het gaat gebruiken. Geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies.

Selsun shampoo

Selsun is op Plein in de vorm van een anti-roos shampoo verkrijgbaar. Een volledige behandeling van anti-roos is niet beschikbaar aangezien deze niet in zijn geheel kan worden verholpen. Om roos onder controle te krijgen, is het erg belangrijk dat je de shampoo met regelmaat gebruikt. De schimmel is daarentegen wel gemakkelijk te behandelen. De reactie van de behandeling is per persoon verschillend dus raadpleeg altijd een specialist voor gebruik. Voor de meeste mensen is er verbetering na een week.

Selsun kopen

Bij Plein vind je anti-roos shampoo van Selsun. Selsun shampoo online kopen doe je heel gemakkelijk en snel. Bestel vandaag, dan worden de producten (mits voorradig) de volgende dag al thuisbezorgd. Zo kun je dus snel en voordelig gebruik maken van de producten van Selsun zodat jij weer snel van je roos af bent.