Seventh Generation

Seventh Generation afwasmiddel, wasmiddel en schoonmaakmiddel staan voor een schoon huis en een schone wereld. Seventh Generation maakt al 25 jaar schone producten die echt werken. Ontdek de Seventh Generation producten nu bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Seventh Generation Allesreiniger Spray
aanbieding
Seventh Generation Allesreiniger Spray
500 ml
(56)
Morgen in huis
20% korting
3,49 (adviesprijs) 2,79
Bekijk product: Seventh Generation Allesreiniger Spray

Seventh Generation

Seventh Generation staat voor een schoon huis en een schone wereld. Het eco friendly wasmiddel, afwasmiddel en schoonmaakmiddel voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen en er wordt rekening gehouden met de impact op de volgende 7 generaties (geïnspireerd op de ‘Iroquois Law’). 

Het assortiment van Seventh Generation bestaat onder andere uit wasmiddel, afwasmiddel en schoonmaakmiddel.  Alle producten worden getest tegen de hoogste performance standaarden en veiligheid voor mens en milieu staan hierbij voorop. Seventh Generation schoonmaakproducten staan voor:

  • 100% gerecycled materiaal
  • 86-97% plantaardige formuleringen
  • 100% natuurlijke geuren en kleurstoffen, niet synthetisch
  • Geen optisch witmiddel
  • Geen chloor bleekmiddel
  • Dierproefvrij en vegan

Seventh Generation wasmiddel

Seventh Generation vloeibaar wasmiddel is verkrijgbaar in Color & Original variant. 

De Color variant is geschikt voor de bonte was. De Original variant is geschikt voor zowel de bonte als de witte was. Heb je een gevoelige huid?  Original wasmiddel is hypoallergeen en volledig vrij van geur en kleurstoffen. 

Seventh Generation afwasmiddel

Seventh Generation heeft meerdere varianten van afwasmiddel met heerlijk frisse geuren als lavendel, mint, citroen, salie en dennenappel. Deze geuren zijn afkomstig van 100% essentiële oliën en plantenextracten.  

Seventh Generation allesreiniger en badkamerreiniger

Seventh Generation allesreiniger en badkamerreiniger zitten in een handige spray flacon gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Beide reinigers bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen. De Allesreiniger is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid dankzij de Free & Clear formulering zonder geur- en kleurstoffen. 

Seventh Generation toiletreiniger

Een fris en schoon toilet dankzij de Seventh Generation toiletreiniger. De toiletreiniger is biologisch afbreekbaar en ruikt heerlijk fris naar Dennenappel & Salie. 

Seventh Generation kopen op Plein.nl 

Een schoner huis en een schonere wereld? Met de producten van Seventh Generation maak je jouw huis en kleding verantwoord schoon.  Bij Plein vind je het assortiment van Seventh Generation. Niet meer sjouwen met schoonmaakmiddel en wasmiddel? Bestel dan vandaag de producten, dan worden ze de volgende dag (mits voorradig) al thuisbezorgd.