ShooAway

De ShooAway vliegenverjager werkt zonder chemicaliën en vieze geurtjes. ShooAway is 100% effectief, milieuvriendelijk en nagenoeg geruisloos. Ideaal om te gebruiken in de zomer.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

ShooAway Vliegenverjager
ShooAway Vliegenverjager
3
Morgen in huis 18% korting

ShooAway

ShooAway is dé nieuwe oplossing voor het verjagen van vervelende vliegen. Met een elektrische motor draait de propeller en worden de vliegen weggehouden. De zachte propeller zorgt ervoor dat je veilig en gemakkelijk jouw eten van tafel kan pakken. De ShooAway is nagenoeg geruisloos en werkt zonder vieze geurtjes of chemicaliën. Daarnaast is hij milieuvriendelijk en 100% effectief!

ShooAway vliegenverjager

De ShooAway vliegenverjager werkt als volgt: de holografische gepatenteerde punten op het uiteinde van de vleugels draaien in het rond. Insecten zien deze holografische punten als een grote bedreiging en zullen hierdoor wegblijven. Extra fijn om te weten: het eventueel aanraken van de vleugels is geheel veilig vanwege de soft touch stop.

De ShooAway vliegenverjager werkt op twee AA-baterijen. Deze zijn niet inbegrepen.

ShooAway kopen op Plein

Last van vervelende vliegen? ShooAway vliegenverjager is dé oplossing. Handig bij een BBQ of als je buiten wilt lunchen of dineren. Nooit meer last van vervelende vliegen tijdens het eten of borrelen met de ShooAway vliegenverjager. Bestel nu voordelig bij Plein. Altijd snel in huis!