Silidyn * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

De producten van Silidyn zijn voedingssupplementen die je innerlijke gezondheid en uiterlijke schoonheid ondersteunen. Daarnaast heeft Silidyn gel voor spieren en gewrichten.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

2x Silidyn Spier- en Gewrichtsgel
2x Silidyn Spier- en Gewrichtsgel
140 ml
Morgen in huis 28% korting
Silidyn Ortho Silicium Voordeelverpakking
Silidyn Ortho Silicium Voordeelverpakking
2 x 30 ml
1
Morgen in huis 15% korting
Silidyn Spier- en Gewrichtsgel
Silidyn Spier- en Gewrichtsgel
140 ml
Morgen in huis 25% korting
Silidyn Ortho Silicium Vloeibaar
Silidyn Ortho Silicium Vloeibaar
25 ml
14% korting

Silidyn

Het merk Silidyn wordt op de markt gebracht door Vedax International B.V. Vedax staat voor natuurlijk, hoogwaardig en innovatief. Het merk Silidyn past daarom perfect in het Vedax assortiment.

Het mineraal Silicium

Alles wat leeft (mensen, dieren en planten) bevat het natuurlijk mineraal Silicium. Onze leefstijl, voedingsgewoontes of drinkwaterkwaliteit, maar ook onze steeds hogere leeftijd, kunnen zorgen voor een extra behoefte aan silicium als aanvulling op onze gezonde voeding en een gezonde levensstijl.

Gestabiliseerd ortho siliciumzuur is een siliciumcomponent dat in vloeibare vorm, middels suppletie, kan worden ingenomen en daardoor in deze behoefte kan voorzien omdat het zeer goed door ons lichaam wordt opgenomen.

Silidyn assortiment

Het assortiment van Silidyn bestaat uit de volgende producten:

Silidyn Energy

Silidyn Energy is een unieke energie formule met vloeibaar silicium (stabilised Ortho Silicic Acid – OSA). Silidyn Energy produceert de energie behoefte wat je lichaam helpt om te presteren. Door de geconcentreerde druppelvorm is Silidyn Energy gemakkelijk te mengen met water of een vruchtendrank en hierdoor eenvoudig in te nemen.

Silidyn silicium vloeibaar

Silidyn Silicium vloeibaar is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de inwendige gezondheid en uiterlijke schoonheid van de mens. Het is essentieel voor ons bindweefsel. Het bindweefsel bestaat uit botten, bloedvaten, kraakbeen, spieren, huid, nagels en haar. Het bevat Ortho Silicium als monomeer complex met MSM, Zink, Borium, Vitamine B12, Choline, Mangaan en Selenium. Unieke nutriënten die goed zijn voor botten, gewrichten, kraakbeen, bloedvaten, huid, nagels, haren en het immuunsysteem. De combinatie van OSA met deze nutriënten maken van Silidyn dan ook een bijzonder en effectief silicium supplement.

Silidyn Silicium Spier- en Gewrichtsgel

Naast Silidyn druppels is ook Silidyn Spier- en Gewrichtsgel verkrijgbaar. Deze gel bestaat uit dezelfde goed opneembare vorm van silicium in combinatie met heilzame kruiden en oliën. Het gebruik van Silidyn Spier- en Gewrichtsgel in combinatie met de Silidyn druppels werkt complementair en kan het herstel bevorderen na een sportblessure. Silidyn Silicium Spier- en Gewrichtsgel is bovendien goed voor soepele gewrichten en verlicht bij stijve/stramme spieren. De gel heeft ook een bijzonder goede invloed op de huid.

Silidyn kopen op Plein.nl

Silidyn online bestellen? Dat kan eenvoudig en veilig bij Plein. Wij bieden het complete assortiment Silidyn producten; kwalitatieve voedingssupplementen voor een mooiere huid, sterker haar en mooie sterke nagels. Bovendien snel in huis zodat je meestal de volgende dag al gebruik kunt maken van deze producten. Bestel jouw Silidyn favorieten nu online.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs