Skin Academy

Skin Academy heeft een divers aanbod voor elk type huid, leeftijd en geslacht. Skin Academy heeft producten van een hoge kwaliteit en zijn speciaal ontwikkeld met het oog op jouw skincare behoeften.
Lees meer

Skin Academy

Skin Academy heeft een divers aanbod voor elk type huid, leeftijd en geslacht. Skin Academy heeft producten van een hoge kwaliteit en zijn speciaal ontwikkeld met het oog op jouw behoeften. Skin Academy heeft namelijk effectieve oplossingen voor verschillende huidtypes en huidproblemen.

Bij Plein hebben wij de Skin Academy INK’D producten in het assortiment. Met de Skin Academy INK’D heb jij een goede verzorging voor je tatoeages om ze te verbeteren en te beschermen.

Skin Academy producten

Skin Academy heeft de volgende producten in het assortiment:

Skin Academy INK’D Dagelijkse Moisturiser SPF15-100 ml

Met de Skin Academy INK’D Dagelijkse Moisturiser blijft je tattoo zacht, gehydrateerd en bevat het een beschermingsfactor van SPF15. Een eenvoudige en dagelijkse bescherming voor jouw tattoos.

Skin Academy INK’D Voedende lichaamsolie

De Skin Academy INK’D Voedende Lichaamsolie breng je s ’nachts aan om je tattoo extra voeding te geven. Met de voedende lichaamsolie blijf je ervoor zorgen dat je tattoo zijn helderheid behoudt en dat terwijl je aan het slapen bent.

Skin Academy INK’D Hydraterende Serum

De Skin Academy INK’D Hydraterende Serum beschermt en verbetert je tatoeages. Het werkt hydraterend, kalmerend voor de huid en laat je tattoo er weer levendig uitzien.

Skin Academy kopen op Plein

Skin Academy kopen doe je bij Plein. Op Plein vind je het assortiment van Skin Academy. Je vind alle Skin Academy producten voordelig op Plein. Altijd snel in huis!