Slim

Slim
Lees meer

Resultaten 1 t/m 8 van 8

3x Slim Spaghetti
3x Slim Spaghetti
200 gr
1
13% korting
3x Slim Noodles
3x Slim Noodles
200 gr
1
13% korting
3x Slim Tagliatelle
3x Slim Tagliatelle
200 gr
1
13% korting
3x Slim Rijst
3x Slim Rijst
200 gr
1
13% korting
Slim Spaghetti
Slim Spaghetti
200 gr
1
10% korting
Slim Noodles
Slim Noodles
200 gr
1
10% korting
Slim Tagliatelle
Slim Tagliatelle
200 gr
1
10% korting
Slim Rijst
Slim Rijst
200 gr
1
10% korting

Slim Pasta?
Slim Pasta, Slim Noodles en Slim Rijst zijn de eerste vetvrije, suikervrije, glutenvrije pasta, noodles en rijst afkomstig van een plantaardige vezel uit de Konjac plant, genaamd Glucomannan.

Slim Pasta bevat 90% minder kilocalorieën dan gewone pasta, noodles of rijst. Slim Pasta of Slim Rijst bevatten slechts 9 kcal per 100 gram!

Slim Pasta bevat slechts 0,2 gram koolhydraten en is glutenvrij, dus zeer geschikt voor diabetici en mensen met glutenintolerantie.


Wat is Glucomannan?
Glucomannan is een vezel uit de Konjac plant die voornamelijk groeit in warme streken van Indonesia, China en Japan. Deze vezel staat bekend om zijn bevorderende eigenschappen op de gezondheid. Van deze vezel is door de Europese Autoriteit van Voedselveiligheid (EFSA) wetenschappelijk aangetoond dat het helpt om af te vallen en tevens goed is voor het cholesterolgehalte. Door je gewone pasta, rijst of noodles te vervangen voor Slim Pasta, Slim Rijst of Slim Noodles kun je eenvoudig het aantal kilocalorieën en het gehalte koolhydraten en vet beperken van een gerecht.

Hoe bereid je Slim Pasta?
Het bereiden van Slim Pasta, Slim Noodles en Slim Rijst is zeer eenvoudig. Zij hoeven namelijk niet meer gekookt te worden. Je giet de inhoud van een verpakking in een zeef en spoelt het een paar minuten af onder de kraan. Bak of braad je favoriete vlees of vis en voeg saus en groente toe. Voeg als laatste Slim Pasta, Slim Noodles of Slim Rijst toe en verhit het geheel nog een paar minuten.

Waar is Slim Pasta verkrijgbaar?
Slim Pasta, Slim Rijst en Slim Noodles zijn nu online te bestellen bij Drogistplein.

Er zijn 4 varianten verkrijgbaar: Slim Spaghetti, Slim Tagliatelle, Slim Noodles en Slim Rijst. Een zakje bevat 200 gram en is genoeg voor 1-2 doseringen en is 2 dagen houdbaar in de koelkast.

 

Voedingswaarde Slim Pasta spaghetti/noodles/tagliatelle/rijst per 100 g
Energie 35 kJ / 9 kcal
Vet 0 g
 waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 0 g
 waarvan suikers 0 g
Vezels     4 g
 waarvan Glucomannan    3,06 g
Eiwitten      0,2 g
Zout 0 g

Ingrediënten: Gezuiverd water, biologisch Konjac meel (Glucomannan) en biologische havervezels (Juroatâ„¢) 4,4%.