Slow Sex

Maak je seksleven spannender en zorg voor meer opwinding in de slaapkamer met Slow Sex. Het assortiment van Slow Sex bestaat uit producten die het voorspel en het vrijen met je partner naar een nieuw en intenser niveau brengt.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Slow Sex Massageolie Verwarmend
Slow Sex Massageolie Verwarmend
50 ml
(0)
Vrijdag in huis
27% korting
21,99 (adviesprijs) 16,02
Bekijk product: Slow Sex Massageolie Verwarmend
Slow Sex Anal Play Gel
Slow Sex Anal Play Gel
30 ml
(0)
Vrijdag in huis
26% korting
15,99 (adviesprijs) 11,84
Bekijk product: Slow Sex Anal Play Gel

Slow Sex

De Slow Sex lijn van Bijjoux indiscrets herdefinieerd het woord voorspel. Voor Slow Sex is voorspel niet het begin van het einde maar de start van een avontuur vol pleasure. Voorspel is zo veel meer dan alleen een opwarmertje, het is aanraken, voelen en jezelf laten gaan zonder druk en zonder limiet.

Slow Sex producten

Maak jouw seksleven met je partner spannender en zorg voor meer opwinding in de slaapkamer met Slow Sex. Het assortiment van Slow Sex bestaat uit producten die het vrijen maar vooral ook het voorspel met jouw partner naar the next level brengen.

Discreet verpakt

Alle producten uit de categorie Seksualiteit worden discreet verpakt en worden bezorgd in een verpakking van Plein. Dat betekent dat aan de buitenkant van de doos niet zichtbaar is wat erin zit.

Slow Sex kopen op Plein

Breng het seksleven met jouw partner naar een hoger niveau samen met Slow Sex. Slow Sex maakt het vrijen maar vooral ook het voorspel met jouw partner nog leuker. Start jouw avontuur van pleasure met Slow Sex. Slow Sex koop je op Plein. Altijd snel in huis!