Softshave

Met het scheerzeep van Softshave voorkom je scheerbultjes en ingegroeide haartjes. De 100% natuurlijke scheerzeep is geschikt voor mannen en vrouwen en is verkrijgbaar voor de normale en gevoelige huid.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Softshave Wavecare Scheerzeep Normale Huid
Softshave Wavecare Scheerzeep Normale Huid
150 ml
(1)
Morgen in huis
14,95
Bekijk product: Softshave Wavecare Scheerzeep Normale Huid
Softshave Wavecare Scheerzeep Gevoelige Huid
Softshave Wavecare Scheerzeep Gevoelige Huid
150 ml
(1)
Tijdelijk uitverkocht
15,73
Bekijk product: Softshave Wavecare Scheerzeep Gevoelige Huid

Softshave

De unieke formule van de Softshave scheerzeep voorkomt scheerbultjes en ingegroeide haartjes. De natuurlijke scheerzeep is verkrijgbaar voor verschillende huidtypen. Zo is er een variant voor de reguliere huid en een variant die speciaal voor de gevoelige huid is ontworpen. De scheerzeep van Softshave is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Bij gebruik is het belangrijk dat de scheerzeep wordt aangebracht op een natte huid met een draaiende beweging. Een vingertopje van de zeep is genoeg voor een scheerbeurt. Zo is één flacon goed voor 30 scheerbeurten. Daarnaast is het belangrijk dat je een schoon scheermes gebruikt en vervolgens de huid met lauwwarm water afspoelt. Ook erg fijn: door de unieke formule is het niet meer nodig om aftershave of lotion te gebruiken na de scheerbeurt. 

Softshave kopen op Plein

Op Plein vind je het complete assortiment van Softshave voor zowel de normale als de gevoelige huid. Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!