Sorbo

Resultaten 1 t/m 20 van 55

Sorbo

Tegenwoordig hebben we steeds minder tijd voor huishoudelijke klusjes en het schoonmaken en houden van je interieur. Maar met de juiste hulpmiddelen wordt het wel een stuk makkelijker en schoner waardoor je efficiënter gaat werken. Sorbo wilt je hierin ondersteunen en heeft daarom voor elke toepassing en oppervlak een juiste en passende oplossing. Sorbo is hét kwaliteitsmerk voor de schoonmaak. De materialen zijn stevig, ergonomisch, innovatief en vooral effectief. Door deze redenen is Sorbo de beste hulp in huis.

Sorbo producten

Sorbo heeft een aantal producten ontwikkeld waardoor de schoonmaaktaken makkelijker en efficiënter verlopen. Hieronder staan een aantal populaire producten van Sorbo:

Sorbo afwasborstel

Sorbo heeft een aantal verschillende afwasborstels gemaakt zodat er voor ieder wat wils is. Zo heb je afwasborstel met zuignap, deze afwasborstel kan eenvoudig aan de muur worden opgehangen. Hierdoor kan de afwasborstel goed uitlekken en ligt hij bovendien ook nooit in de weg. Naast deze variant is er ook een houten variant, deze variant is vrij simpel maar werkt verder net zo goed als die met de zuignap. Tot slot heb je ook nog een afwasborstel zonder steel en met een reservoir voor zeep. Deze afwasborstel is ideaal voor de kleine vaat.

Sorbo dweil

De Sorbo vloerreiniger is uitermate geschikt voor het reinigen van harde vloeren. Door de microvezel techniek wordt stof en vuil beter vastgehouden dan andere dweilen. De dweil werkt het beste als de vloer of dweil vochtig is maar het werkt ook als dat niet het geval is. Als je de dweil vaak gebruikt dan verslijten de microvezels en moeten deze vervangen worden. Deze kun je gemakkelijk online bestellen bij Plein.

Sorbo schoonmaakartikelen kopen bij Plein

Op Plein.nl vind je altijd de beste aanbiedingen en scherpste acties. Wij bieden het complete assortiment van Sorbo en versturen je bestelling altijd zo snel mogelijk zodat je snel kunt genieten van de producten van Sorbo. Bestellen is bovendien eenvoudig, snel en veilig. Bovendien op werkdagen voor 22:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis.