Sorefix * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

SoreFix biedt klinisch bewezen producten bij een koortslip en aften. Prevent voorkomt dat er een koortslip ontstaat en Rescue biedt de juiste behandeling als je al een koortslip hebt. SoreFix aften verhelpt pijn en het branderige gevoel.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Sorefix Prevent Koortslip Balsem
Sorefix Prevent Koortslip Balsem
8 ml
1
13% korting
Sorefix Rescue Koortslipcreme
Sorefix Rescue Koortslipcreme
6 ml
2
9% korting
Sorefix Duo Koortslip Patch
Sorefix Duo Koortslip Patch
15 stuks
9% korting
Sorefix Aften Plus Gel
Sorefix Aften Plus Gel
7 ml
1
Tijdelijk uitverkocht 8% korting

SoreFix

SoreFix is dé fix als je last hebt van een koortslip of aften. SoreFix is bewezen effectief en een geregistreerd medisch hulpmiddel. SoreFix biedt een totaaloplossing als je last hebt van een opkomende koortslip of een bestaande koortslip. Ook bij aften biedt SoreFix de juiste oplossing.

SoreFix bij een koortslip

Niemand zit te wachten op een koortslip en als je er één hebt wil je zo snel mogelijk van de koortslip af. SoreFix kan je daarbij helpen. SoreFix helpt je om te voorkomen dat je een koortslip krijgt en zegt dag tegen je koortslip als je 'm hebt.

SoreFix is een balsem met een unieke formule die niet alleen de koortslipsymptomen behandelt, maar ook een uitbraak helpt voorkomen.

SoreFix koortslip producten hebben een unieke transparante gepatenteerde lippenbalsem formule. Het effect is gebaseerd op een combinatie van twee zink componenten.

SoreFix is er in twee varianten:

  • Ter voorkoming van een koortslip: SoreFix Prevent koortslip balsem
  • Ter behandeling van een koortslip: SoreFix Rescue koortslipcrème

SoreFix Aften Plus gel

Last van aften? Aften zijn niet gevaarlijk voor je gezondheid maar kunnen wel pijnlijk zijn of zorgen voor een branderig gevoel. SoreFix Aften Plus Gel helpt bij aften en kleine wondjes in de mond. Binnen 1 minuut vormt de gel een beschermende filmlaag op de aft waardoor het de pijn vermindert, het herstel bevordert en bescherming biedt tijdens het eten en drinken.

SoreFix kopen op Plein

Last van een koortslip of voel je een koortslip opkomen of juist last van aften? SoreFix biedt de oplossing. SoreFix bestel je gemakkelijk, snel en voordelig bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs