St Moriz

St. Moriz is het geheim achter een prachtige, zongebruinde huid. Met hun uitgebreide assortiment zelfbruiners en bruiningsaccessoires, brengen ze de luxe van een salonervaring naar jouw eigen huis.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

St Moriz Zelfbruiningsmousse Medium
St Moriz Zelfbruiningsmousse Medium
200 ml
15% korting
St Moriz Zelfbruiningsmousse  Dark
St Moriz Zelfbruiningsmousse Dark
200 ml
15% korting
St Moriz Zelfbruiningshandschoen
St Moriz Zelfbruiningshandschoen
16% korting

St Moriz

St. Moriz is het geheim achter een prachtige, zongebruinde huid. Met hun uitgebreide assortiment zelfbruiners en bruiningsaccessoires, brengen ze de luxe van een salonervaring naar jouw eigen huis. De hoogwaardige formules zorgen voor een natuurlijk ogende en langdurige bruine teint, zonder strepen of vlekken. Of je nu kiest voor een mousse, lotion of spray, St. Moriz biedt de perfecte oplossing voor elke gewenste intensiteit. Laat je verwennen door de prachtige kleurresultaten en geniet van een stralende en gezond uitziende huid, het hele jaar door, met St. Moriz.

St Moriz zelfbruiningsmousse

St. Moriz zelfbruiningsmousse geeft je de prachtige zomerse gloed die je altijd al hebt gewild, zonder schadelijke blootstelling aan de zon. Deze luchtige mousse zorgt voor een gelijkmatige en streepvrije applicatie, waardoor je een natuurlijk ogende bruine teint krijgt. Met de snel drogende formule zie je direct resultaat en geniet je langdurig van je mooie gebruinde huid. Of je nu een subtiele sun-kissed look wilt of een diepere bronzen kleur, St. Moriz zelfbruiningsmousse is jouw geheime wapen voor een stralende en zelfverzekerde uitstraling, het hele jaar door.

St Moriz kopen op Plein

St Moriz online kopen? Dat kan eenvoudig en veilig bij Plein. Wij bieden een geselecteerd assortiment producten. Bovendien snel in huis zodat je meestal de volgende dag al gebruik kan maken van de bestelling. Bestel jouw St Moriz favorieten nu online.