Stacker

Stacker heeft een uitgekiende samenstelling die helpt om je overtollige kilo’s snel te verliezen. De combinatie van onder meer groene thee, guarana, Siberische ginseng en cafeïne zorgt ervoor dat je moeiteloos afvalt.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Stacker Weight Loss Stacker 4
Stacker Weight Loss Stacker 4
100 capsules
(2)
Direct leverbaar
35% korting
30,84 (adviesprijs) 19,90
Bekijk product: Stacker Weight Loss Stacker 4
Stacker Black Burn
Stacker Black Burn
120 capsules
(0)
Direct leverbaar
31% korting
34,99 (adviesprijs) 24,07
Bekijk product: Stacker Black Burn
Stacker Black Burn Micronized Fruit Punch
Stacker Black Burn Micronized Fruit Punch
300 gr
(0)
Direct leverbaar
29% korting
34,99 (adviesprijs) 24,90
Bekijk product: Stacker Black Burn Micronized Fruit Punch
Stacker 100% Whey Chocolate
Stacker 100% Whey Chocolate
908 gr
(0)
Direct leverbaar
29% korting
34,99 (adviesprijs) 24,90
Bekijk product: Stacker 100% Whey Chocolate

Stacker4 en Stacker2

Stacker is een enorm populair merk uit de Verenigde Staten. Het merk Stackers is vooral populair onder sporters en bodybuilders. In Amerika behoort Stackers tot een van de best verkochte vetverbranders. Bij Plein vind je de bestsellers van Stacker: Stacker2 en Stacker4.

Stacker4

Stacker4 Weight Loss werkt nog beter en sneller dan zijn voorgangers en is een krachtige fatburner. Het unieke effect van Stacker4 is te danken aan de hoge doseringen cafeïne, guarana, groene thee extract en Yerba Mate. Guarana is een plant uit het Amazonegebied van Brazilië en de zaden van deze plant bevatten een stof die sterk lijkt op de stof cafeïne. Het toegevoegde groene thee extract in Stacker4 staat bekend om haar hoge hoeveelheid polyfenolen, ook wel bekend als krachtige antioxidanten.

Stacker2 Black Burn

Naast Stacker Weight Loss heeft Stacker ook de Black Burn in het assortiment. Een hardcore fatburner geschikt voor de bodybuilders onder ons. De Stacker2 is sterker dan sterk en zeer effectief. Niet voor niets is Stacker2 is de sterkste vetverbrander uit de VS. Je krijgt er veel energie van en het onderdrukt het hongergevoel. Stacker2 is een professionele combinatie van kruidenextracten, vitamines, mineralen en cafeïne. Een topsupplement in een handige capsulevorm.

Stacker4 en Stacker2 kopen op Plein

Op Plein vind je de weight loss producten van Stacker die je helpen om gewicht te verliezen. Ontdek nu het complete assortiment en bestel jouw favoriete Stacker4 en Stacker2 product nu voordelig bij Plein. Altijd snel in huis!