Steradent

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Steradent voor uw kunstgebit

Steradent heeft diverse tabletten om uw kunstgebit grondig te reinigen. Het komt zelfs op plekken waar de tandenborstel niet komt. Steradent zorgt ervoor dat u zich compleet zeker en comfortabel kunt voelen over uw kunstgebit. U zult een heerlijk fris gevoel ervaren.

Steradent geeft grondige reiniging voor schone en verzorgde tanden. De actieve zuurstof in Steradent 3 minutes verwijdert, dankzij duizenden actieve micro bellen de tandplaque grondig en doodt bacterien tot 99,9%. Hierdoor wordt op de lange termijn tandsteen en onaangename ontstekingen voorkomen. Hierdoor voelt u zich prettiger en hoeft behoudt u een frisse adem.

Steradent tandprothese

Steradent Active Plus is de krachtige reiniger voor uw tandprothese. De formule met actieve zuurstof verwijdert grondig alle etensresten, bacterien en kalkaanslag. Ook als delen van de prothese moeilijk bereikbaar zijn weet Steradent hier te reinigen. De unieke samenstelling van Steradent vormt een dun beschermend laagje dat de opbouw van bacterien tot wel twaalf uur voorkomt.

|