Stim-U-Dent

Stim-U-Dent tandenstokers hebben een unieke driehoekige vorm, gemaakt van de Canadese berk. Sterk en zacht, veilig voor plakverwijdering en door de buigzaamheid ideaal voor het reinigen tussen tanden en kiezen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Stim-U-Dent Tandenstokers Original
keuze van plein
Stim-U-Dent Tandenstokers Original
100 stuks
(3)
Morgen in huis
3,39
Bekijk product: Stim-U-Dent Tandenstokers Original
Stim-U-Dent Tandenstokers Thin Extra Dun
Stim-U-Dent Tandenstokers Thin Extra Dun
160 stuks
(3)
Morgen in huis
3,09
Bekijk product: Stim-U-Dent Tandenstokers Thin Extra Dun

Stim-U-Dent

Stim-U-Dent tandenstokers reinigen tussen je tanden. Stim-U-Dent is verkrijgbaar in twee diktes: Normaal en Dun. Stim-U-Dent tandenstokers verwijderen plak tussen je tanden en maken je tandvlees sterker. Tandenstokers zijn een prima alternatief of aanvulling voor flossen met flosdraad.

Stim-U-Dent tandenstokers

Stim-U-Dent tandenstokers zijn het meest aanbevolen stukje hout in de geschiedenis van tandheelkunde. De driehoekige vorm van de Stim-U-Dent tandenstokers zorgen ervoor dat de tandenstokers perfect passen tussen je tanden. De tandenstokers zijn verkrijgbaar in drie varianten:

  1. Stim-U-Dent tandenstokers Original
  2. Stim-U-Dent tandenstokers Extra dun
  3. Stim-U-Dent tandenstokers Mint

Stim-U-Dent tandenstokers worden gemaakt van het unieke BASS-wood, de Amerikaanse Lindeboom. Een zachte maar zeer sterke en buigzame houtsoort. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de tandenstokers gemakkelijk van vorm kunnenveranderen en zich nog beter kunnen aanpassen aan de te reinigen ruimten tussen de tanden en kiezen. Hierdoor bereik je met deze tandstokers ook de plekken waar je met je tandenborstel alleen niet bij kunt.

Stim-U-Dent is gemaakt van zacht hout dat niet splintert. Hierdoor zijn de tandenstokers veilig in gebruik. Extra fijn: de tandenstokers masseren tegelijkertijd het tandvlees. Door deze unieke combinatie voorkomen de tandstokers tandbederf, zorgen ze voor een gezond tandvlees en een schoon en fris gebit.

Hoe gebruik ik de Stim-U-Dent tandenstokers?

  • Bevochtig de tandenstoker met de mond
  • Plaats vervolgens de tandenstoker tussen je tanden met de smalle, platte zijde tegen het tandvlees
  • Reinig tussen de tanden en kiezen en masseer het tandvlees door rustig heen en weer te bewegen.

Stim-U-Dent tandenstokers kopen op Plein

Op Plein vind je het uitgebreide assortiment tandenstokers van Stim-U-Dent. Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online. Altijd snel in huis!