5% extra korting op alles, gebruik de actiecode BNWKND5 in je winkelmand!

Sudocrem

Resultaten 1 t/m 4 van 4

1931
Thomas Smith, professor in de farmacie en apotheker in Dublin, ontwikkelde in 1931 een speciale zalf in zijn magazijn. Het was de een zalf voor hulp bij luieruitslag.

1940
De zalf van professor Smith was een groot succes, er was een grotere productiefaciliteit nodig.

1950
Het blijvende succes van de door professor Smith ontwikkelde zalf had tot gevolg dat de naam werd veranderd in Sudocrem.

1960 
Een nieuwe promotiestrategie waarbij moeders met pasgeboren baby’s een proefmonster kregen werd een groot succes in Ierland.

1970
Door het verbeteren van de marketing en distributie wilde men de omzet verdubbelen in vier jaar. Dit leidde ook tot handel in Noord-West Engeland en Noord-Ierland.

1980
In het gehele Verenigd Koninkrijk werd Sudocrem gelanceerd. De volgende 20 jaar veroverde Sudocrem de eerste plaats in het assortiment van zalf bij luieruitslag in Ierland en het Verenigd Koningrijk.

2011
Het 80-jarig jubileum van Sudocrem werd gevierd als zalf geschikt voor het hele gezin. Inmiddels is Sudocrem verkrijgbaar in meer dan 40 landen.

Nu
De productie van de Sudocrem is nog steeds in Dublin. De samenstelling is sinds het begin maar weinig veranderd en sinds de jaren 90 is Sudocrem ook verkrijgbaar in Nederland (o.a. te bestellen bij Drogistplein)