Sunlight

Maak kennis met de huishoudzeep van Sunlight. Sunlight zeep is geschikt voor zowel het wassen van kleding als het schoonhouden van je huis. Puur, mild en multifunctioneel.
Lees meer

Sunlight zeep

Sunlight staat voor de zachtheid en zuiverheid van haar zeepproducten. De zeepproducten van Sunlight bieden essentiële verzorging aan de hele familie met haar veelzijdige producten. In 1888 is Sunlight zeep op de markt gebracht en is daarmee een van de oudste merken van Unilever. Het merk is inmiddels al meer dan 130 jaar oud en een van de vaste merken voor vele families. Door de jaren heen werd het assortiment van Sunlight verschillende keren uitgebreid met nieuwe producten die stuk voor stuk de kenmerkende zachtheid en zuiverheid van Sunlight bevatten.

Sunlight huishoudzeep

De zachte formule, natuurlijke ingrediënten en frisse, subtiele parfum zorgen voor een aangename zachte sensatie en frisheid tijdens het schoonmaken. De Sunlight zeep is zeer geschikt voor zowel het wassen van kleding als het schoonhouden van je huis. Het is puur, mild en bovendien 100% hygiënisch.

Sunlight zeep kopen op Plein

Koop de veelzijdige huishoudzeep van Sunlight op Plein. De jarenlange ervaring en geperfectioneerde formule van Sunlight staat garant voor de beste kwaliteit en resultaten. Bestel Sunlight zeep voordelig bij Plein. Altijd snel in huis!