Swirl

De Melitta group heeft in 1988 Swirl opgericht met als doel het dagelijks leven van de mensen gemakkelijker te producten. Dit proberen zij met haar producten zoals de Swirl Clean Glasses voor mooie en schone glazen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Swirl Brilpoetsdoekjes
Swirl Brilpoetsdoekjes
10 stuks
(0)
Maandag in huis
1,25
Bekijk product: Swirl Brilpoetsdoekjes

Swirl

De Melitta group heeft in 1988 Swirl opgericht met als doel het leven van mensen gemakkelijker te maken en het huis van mensen langer schoon te houden. Dit proberen zij met haar producten zoals de Swirl Clean Glasses.

De Swirl Clean Glasses is geschikt voor alle soorten brillen. Denk hierbij aan brillen met kunststof glazen, ongespiegelde glazen, etc. Naast brillen zijn de Swirl Clean Glasses doekjes ook zeer geschikt om lenzen van camera’s of fototoestellen, Tv-en PC-beeldschermen, compact-discs en CD-Roms en autospiegels schoon te maken. De Swirl Clean Glasses doekjes komen in verpakkingen van 10 stuks.

“Alles stralend schoon, dat is waar het bij ons om draait.”  - Swirl

Swirl kopen op Plein

Swirl koop je op Plein. Swirl maakt producten die jouw huis en brilglazen langer schoon houden. Houd ook jouw huis en dagelijks leven langer schoon met de producten van Swirl. Bekijk het assortiment van Swirl op Plein en bestel direct online. Altijd snel in huis!