Syneo

De Syneo 5 producten helpen je om jezelf tot wel vijf dagen lang te beschermen tegen overmatige transpiratie. Syneo bestrijdt ongewenste geurtjes en verzorgt de huid, waardoor deze niet gaat irriteren. Bestel Syneo online bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Syneo Deodorant Anti-transpirant Pompspray
Syneo Deodorant Anti-transpirant Pompspray
30 ml
0
12% korting
Syneo Deodorant Anti-transpirant Roller For Men
Syneo Deodorant Anti-transpirant Roller For Men
50 ml
0
10% korting
Syneo Deodorant Anti-transpirant Pompspray For Men
Syneo Deodorant Anti-transpirant Pompspray For Men
30 ml
0
10% korting
Syneo Deodorant Anti-transpirant Roller
Syneo Deodorant Anti-transpirant Roller
50 ml
0
20% korting

Syneo 5

Met Syneo 5 ben je langer af van overmatige transpiratie en ongewenste geurtjes. De producten van Syneo 5 werken zowel op korte termijn als op lange termijn optimaal. Zo ben je bij gebruik tot wel vijf dagen lang verlost van ongewenste geurtjes en overmatige transpiratie.
Je huid wordt ondertussen optimaal verzorgd, zodat deze niet gaat irriteren. Ook wordt de kans op allergische reacties geminimaliseerd. De vocht inbrengende ingrediënten zorgen daarnaast voor een soepelere huid die niet uitdroogt.

De effectieve werking van Syneo

Bij veel mensen, die last hebben van overmatige zweetvorming, werken normale deodoranten of anti-transpiratie middelen onvoldoende. Vaak worden er dan producten genoemd met een hoog percentage aan aluminiumchloride om dit tegen te gaan. Dit werkt vaak aan het begin wel, maar na een tijdje neemt de effectiviteit van deze producten af.

Gelukkig heeft Syneo 5 hier een oplossing voor gevonden. Syneo 5 werkt juist zo goed door zijn afgestemde ingrediënten en door de exact concentratie van de werkzame stoffen. Daarnaast is Syneo goed te doseren en gemakkelijk te gebruiken. De openingen van de zweetkanalen worden verkleind, maar niet geheel gesloten. Hierdoor kunnen de zweetklieren wel hun natuurlijke functie behouden zonder dat overmatige zweetafscheidingen op zullen treden.

Syneo 5 is verkrijgbaar als spray en als roller. Daarnaast heeft Syneo een product speciaal voor de handen

Syneo aanbieding

Op zoek naar de producten van Syneo? Op Plein.nl vind je altijd aanbiedingen en acties. Zo ook op de anti-transpirant deodoranten van Syneo. Ontdek nu de actuele aanbiedingen en bestel eenvoudig online op Plein.nl, jouw online drogist. Altijd snel in huis en netjes bij je thuisbezorgd.