TePe

TePe is gespecialiseerd in het verbeteren van de mondhygiëne. Door het gebruik van TePe tandenborstels, ragers, stokers en floss zorg je voor een schoon en gezond gebit. TePe heeft het grootste aanbod online bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 63

Tepe Mondverzorgingsproducten

TePe is een familiebedrijf uit Zweden dat sinds 1965 mondhygiëneproducten produceert. De missie van TePe is 'We care for healthy smiles’. Ze zijn trots op het feit dat hun producten zorgen voor een verbeterde mondhygiëne en gezondheid van mensen over de gehele wereld.TePe biedt een breed assortiment voor het gezond houden van je mond en tanden. Alle producten van TePe zijn en worden ontwikkeld in samenwerking met tandheelkundige professionals.

Tandenborstels

Een goede tandenborstel heeft een comfortabele handgreep, een taps toelopende borstelkop en zachte borstelharen. De klassieke tandenborstel van TePe is ontworpen om aangenaam en efficiënt te kunnen poetsen. Het totale assortiment omvat verschillende tandenborstels voor zowel volwassenen als kinderen.

Tussen de tanden reinigen

Je kunt het gebied tussen je tanden op veel verschillende manieren reinigen. Welk reinigingsproduct je kiest, hangt af van de ruimte tussen je tanden en je persoonlijke voorkeur. TePe biedt verschillende soorten ragerstandenstokers en floss voor een optimale reiniging tussen je tanden.

Speciale producten

TePe heeft speciale producten ontwikkeld om het reinigen van o.a. verstandskiezen, implantaten of beugels te vergemakkelijken.

TePe online bestellen

De producten van TePe zijn online verkrijgbaar bij Tandartsplein. Wij bieden het totale assortiment tegen een scherpe prijs en je kunt de producten gemakkelijk online bestellen en kopen. Wil je meer informatie over het assortiment van TePe? Neem dan een kijkje in de shop-in-shop.