Therapearl

Therapearl warm-koud kompres biedt verlichting voor of na het sporten, bij spierpijn, artritis, kneuzingen, zwellingen en nog veel meer. Therapearl kompres is zacht, vormt zich naar het lichaam en druppelt niet.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Therapearl Rug
Therapearl Rug
13% korting
Therapearl Nek
Therapearl Nek
Therapearl Warmte Koude Therapie Multizones
Therapearl Warmte Koude Therapie Multizones
13% korting

Therapearl

De Therapearl producten zijn Hot-Cold Kompressen gebaseerd op de Pearl-technologie. De Pearl-technologie is een revolutionaire innovatie gebaseerd op een zeer oude therapievorm die zonder medicijnen pijn en ontstekingen, die zich uiten door zwellingen, te verminderen. De oorzaken van deze pijn en ontstekingen kunnen voortkomen uit chirurgische ingrepen, allergieën, verrekte spieren, verstuikingen en andere pijntjes. 

Therapearl is ontwikkeld met de gebruiker in gedachte door een dokter die wist dat ze haar patiënten meer kon bieden dan een zakje bevroren erwten of biefstuk. De Pearl-technologie is koud en warm te gebruiken, behoudt haar temperatuur op aangename wijze gedurende 20 minuten (door artsen voorgeschreven duur) en past zich aan aan je lichaam voor een ideale verlichting van je pijn.

Voor een optimale werking zijn er verschillende uitvoeringen specifiek voor de rug, nek en voor kinderen. Daarnaast is er Therapearl Multizones geschikt voor meerdere delen van het lichaam. 

Therapearl voor kinderen

Therapearl voor kinderen is uitgevoerd in kleurrijke dessins. Deze Hot-Cold Kompressen verlichten snel pijn, builen, hoofdpijn, koorst en insectenbeten.

Therapearl kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het complete assortiment van Therapearl. Ideaal bij pijn. Ontdek het uitgebreide aanbod en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!