Thursday Plantation

Thursday Plantation Tea Tree Oil is een weldaad voor de huid. Thursday Plantation is 100% natuurlijk, kleurloos en prikt niet. Verder is de olie van Thursday Plantation vrij van parabenen en chemische toevoegingen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Thursday Plantation Tea Tree oil
Thursday Plantation Tea Tree oil
10 ml
1
5% korting

Thursday Plantation

Eric White is de oprichter van Thursday Plantation. Hij had een plantage met Tae Tree bomen waar hij Tae Tree Oil van maakte. Thursday Plantation heeft de beste kwaliteit, pure Tea Tree Oil en wordt vanwege de verschillende eigenschappen hoog gewaardeerd door gebruikers over de hele wereld. Het wordt gedestilleerd van speciaal geselecteerde Maleleuca alternifolia bladeren. Deze planten groeien in de kustgebieden ten noorden van New South Wales en Zuid Oost Queensland in Australië.

Thursday Plantation Tea Tree Oil is te gebruiken bij de verzorging van de huid. Thursday Plantation is 100% natuurlijk, kleurloos en prikt niet. Verder is de olie van Thursday Plantation vrij van parabenen en chemische toevoegingen.

Thursday Plantation kopen op Plein

Thursday Plantation kopen doe je bij Plein. Op Plein vind je het complete assortiment van Thursday Plantation. Je vind alle Thursday Plantation producten voordelig op Plein.nl. Altijd snel in huis!