Tijgerbalsem

Voor een krachtige verzorging voor spieren en gewrichten gebruik je Tijgerbalsem. De producten zijn gebaseerd op natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Bestel de Tijgerbalsem producten online bij Plein in het wit, rood en als pleister.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Tijgerbalsem

Tijgerbalsem is een veelgebruikt product voor een krachtige verzorging voor spieren en gewrichten. De krachtige werking van de klassieke producten zorgt voor een goede verzorging. De producten zijn gebaseerd op de natuurlijke plantaardige samenstelling van de Tijgerbalsem ingrediënten.

De Tijgerbalsem producten zijn te verkrijgen in het wit, rood en als pleister. De producten geven een sterke sensatie en maken de spieren en gewrichten warmer. Zo worden ze minder stijf voor of na het sporten. De rode Tijgerbalsem is sterker dan de witte variant. De rode variant kan dus gebruikt worden wanneer er een nog krachterige verzorging nodig is.

Tijgerbalsem online kopen

Alle producten van Tijgerbalsem zijn online te bestellen bij Drogistplein. Wil je deze producten ook online kopen? Bestel vandaag bij Drogistplein, dan worden de producten de volgende dag al thuis bezorgd (mits voorradig).

|