Tiny Humans

Tiny Humans baby verzorgingsproducten zijn met zorg ontwikkeld, samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, 100% dierproefvrij, dermatologisch getest en dus zeer vriendelijk voor de gevoelige babyhuid.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Tiny Humans Baby Shampoo
Tiny Humans Baby Shampoo
200 ml
0
Tiny Humans Baby Olie
Tiny Humans Baby Olie
100 ml
0
26% korting
Tiny Humans Luiercrème
Tiny Humans Luiercrème
75 ml
0
Tiny Humans Body Lotion
Tiny Humans Body Lotion
200 ml
0
5% korting
Tiny Humans Bodywash
Tiny Humans Bodywash
200 ml
0

Tiny Humans

Maak kennis met de babyverzorgingsproducten van Tiny Humans. Tiny Humans is een Nederlands merk in pure en natuurlijke babyverzorgingsproducten. Alle producten zijn dermatologisch getest, bevatten geen onnodige toevoegingen en zijn dierproefvrij. Puur en natuurlijk. Precies zoals je wilt voor jouw kleintje.

Tiny Humans verzorgingsproducten

Het assortiment van Tiny Humans heeft alles om jouw kleintje van top tot teen te verzorgen. Denk hierbij aan een Bodywash voor in bad en een milde shampoo voor de (eerste) haartjes. Voor na het badderen heeft Tiny Humans een fijne babyolie en body lotion die de huid op een zachte manier hydrateert en voedt. Ten slotte is er nog de Tiny Humans Luiercrème. Ideaal voor droge en schrale billetjes dankzij de toevoeging van bijenwas.

Tiny Humans kopen op Plein

Op Plein vind je de heerlijke verzorgingsproducten van Tiny Humans voor jouw kleintje. Bestaande uit natuurlijke ingrediënten, 100% dierproefvrij, dermatologisch getest en zeer vriendelijk voor de kwetsbare babyhuid. Ontdek het assortiment van babyverzorgingsproducten van Tiny Humans nu en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!