Tony's Chocolonely

Ontdek de lekkere fairtrade chocoladerepen van Tony’s Chocolonely. Van melk tot puur en van karamel zeezout tot pecan kokos. Bestel nu jouw favoriete reep online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Tony’s Chocolonely 

Tony’s Chocolonely is heerlijke Fairtrade chocoladerepen in verschillende smaken. Van melk, puur en hazelnoot tot melk karamel zeezout en melk coffee crunch. Allemaal even lekker en zeker het proberen waard. De chocoladerepen van Tony bestel je eenvoudig in onze webshop. Snel bij je thuisbezorgd zodat je direct kunt genieten van de overheerlijke smaken van Chocolonely.

Tony’s Chocolonely heeft een missie: 100% slaafvrije chocolade. En dan niet alleen de eigen chocolade, maar chocolade wereldwijd. Sinds 2005 werkt het merk hard aan deze missie. Ze stellen misstanden aan de kaak en doen onderzoek naar het verbeteren van de cacaoketen. Alles om jou, maar ook andere merken, bewust te maken en te laten overstappen naar eerlijke chocolade.

Het assortiment

Tony’s Chocolonely heeft verschillende repen in het assortiment. Allemaal even lekker en zeker het proberen waard. Wat dacht je van de Classics? Deze ultieme klassiekers in de smaken melk, puur, melk hazelnoot, melk noga, melk karamel zeezout, puur pecan kokos en puur amandel zeezout zijn om je vingers bij af te likken zo lekker. Naast deze klassiekers heeft het merk ook diverse Exclusives, kleine reepjes voor onderweg en speciale Tony’s Chocolonely sinterklaasletters Wij zeggen: smullen maar!

Tony’s Chocolonely aanbieding

Op zoek naar de beste Tony’s Chocolonely aanbieding? Op Plein.nl vind je altijd de beste acties en aanbiedingen. Zo ook op de chocoladerepen van Tony. Ontdek nu ons meest actuele aanbiedingen en koop jouw favoriete reep voordelig online. Altijd snel in huis.

Tony’s Chocolonely kopen

Ook zo verliefd op de repen van Chocolonely? Op Plein.nl vind je alle overheerlijke repen van Tony. Van de populaire melk karamel zeezout tot hazelnoot en de klassiekers melk en puur. Je bestelt jouw favoriete smaak (of smaken, want van Tony’s Chocolonely krijg je nooit genoeg) eenvoudig via Plein. Altijd op voorraad dus snel genieten van de heerlijke chocolade van Chocolonely. Koop nu en je bestelling wordt zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd.   

Over Tony’s Chocolonely

Ruim 10 jaar geleden, in 2013, doet journalist Teun van de Keuken in het programma ‘De Keuringsdienst van Waarde’ onderzoek naar slavernij in de cacaoketen. Door dit onderzoek komt hij tot de ontdekking dat veel chocolade wordt gemaakt door slaven en zelfs kinderen. Teun vind dit niet normaal en wil het gesprek aangaan met verschillende chocolademakers. Zonder succes dus besluit Teun om zelf aan de slag te gaan. In november 2005 worden de eerste Tony’s Chocolonely repen geproduceerd. De naam, Tony’s Chocolonely, is ontstaan uit de naam van de oprichter Teun (Tony) in combinatie met de eerste (lonely) slaafvrije chocoladereep (choco).  Het is direct een succes en de vraag blijkt gigantisch. In 2006 wordt Tony’s Chocolonely ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is het merk een feit. Vanaf dit jaar zet Tony’s Chocolonely zich in om slavernij uit de chocoladewereld te verbannen.

|