Trix

Trix is een nieuwe, slimme uitvinding om teken efficiënt te verwijderen. De Trix teken-lassopen werkt met het lasso-principe, waardoor de teek in zijn geheel en veilig verwijderd wordt.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Trix Tekenverwijderaar
Trix Tekenverwijderaar
(1)
Morgen in huis
15% korting
11,75 (adviesprijs) 9,95
Bekijk product: Trix Tekenverwijderaar

Trix tekenverwijderaar

Trix Tekenverwijderaar is een makkelijk pincet voor het verwijderen van teken bij mensen en dieren. De teek kan met Trix gemakkelijk, pijnloos en veilig worden verwijderd. Het unieke lassosysteem van Trix helpt zelfs om de kleinste teekjes te verwijderen.

Teken kunnen heel gevaarlijk zijn omdat ze de ziekte van Lyme over kunnen brengen. Als je op plekken bent geweest waar teken aanwezig kunnen zijn, is het handig om op teken te controleren. Vaak zitten teken op plekken die warm zijn op de huid. Teken komen dus vaker voor op de okselhuid. Omdat teken vaak verborgen zitten in het bos of hoog gras, zijn ook de benen vaak een makkelijk doelwit. Trix Tekenverwijderaar verwijderd alle teken gemakkelijk en snel.

Ben je gebeten door een teek en heb je deze verwijderd met de Trix tekenverwijderaar? Zorg dan dat je de datum noteert waarop je gebeten bent door de teek of bedenk waar je gebeten zou kunnen zijn door een teek.

Trix kopen op Plein

De Trix Tekenverwijderaar bestel je eenvoudig online bij Plein. Wil jij ook verzekerd zijn dat je altijd en overal je teken kan verwijderen? Probeer Trix dan nu! Bestel tekenverwijderaar eenvoudig en voordelig bij Plein. Altijd snel in huis!