Unicura

Regelmatig en meerdere keren op een dag je handen wassen is erg belangrijk. Unicura helpt bij de dagelijkse hygiëne door het bestrijden van bacteriën op handen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 8 van 8

unicura logo

Unicura

Het is belangrijk voor jezelf, maar zeker ook voor het hele gezin om je handen regelmatig en meerdere keren op een dag te wassen. Het dagelijks handen wassen helpt tegen bacteriën op je handen. Unicura reinigt je handen en helpt de huid zacht en soepel te houden. De formule helpt bovendien de huid te beschermen en de groei van bacteriën te voorkomen. Unicura is overal in huis te gebruiken zoals in de badkamer, keuken en op het toilet. Het is een merk voor jong en oud en helpt je bacteriën te bestrijden en geeft het hele gezin goede hygiëne en gezondheid.

Unicura kopen op Plein.nl

Kies voor Unicura Handzeep in een pompflacon, navulflacon of voor het zeeptablet. Er zijn vijf varianten verkrijgbaar: Balans, Ultra, Mild, Fris en Kids. Unicura heeft dus een passend product voor alle huidtypen. Je bestelt het Unicura product dat het beste bij jou past gemakkelijk en veilig online bij Plein. Altijd snel in huis! 

|