Urtekram

100% natuurlijke en biologische verzorgingsproducten koop je van Utrekam. Urtekram producten bevatten uitsluitend natuurlijke, eenvoudige en pure kruiden. Bovendien verzorgt Urtekram optimaal voor een stralende en gezonde huid. Nu bij Plein
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Urtekram

Urtekram staat voor 100% natuurlijke en biologische verzorgingsproducten. Urtekram producten bevatten uitsluitend natuurlijke, eenvoudige en pure kruiden. Bovendien verzorgt Urtekram optimaal. Voor een stralende en gezonde huid.

Het Deense bedrijf Urtekram werd in 1972 opgericht en is sindsdien een pionier in biologische en duurzame verzorgingsproducten. De producten zijn bovendien gecertificeerd volgens Ecocert. Ecocert geeft de garantie dat Urtekram aan de strengste eisen van biologische verzorgingsproducten voldoet. Het resultaat? Schone, natuurlijke en biologische verzorgingsproducten. De producten zijn dan ook gegarandeerd zonder parabenen, petrochemie, alcohol, synthetische parfums of andere schadelijke, milieubelastende en hormoon verstorende ingrediënten. Ontdek nu de verzorgende en natuurlijke producten van Urtekram bij Plein.

Urtekram producten

Urtekram heeft een ruim assortiment aan verzorgingsproducten. Van de verzorging van het gebit tot heerlijke douche- en badproducten. Bovendien bestaat de collectie uit diverse geuren, waaronder rozen en aloë vera. Urtekram biedt hiermee alles voor de verzorging van jou en het complete gezin. Ontdek nu de uitgebreide collectie op Plein.nl.

Urtekram bestellen

Urtekram koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. De Urtekram producten zijn bij Plein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Urtekram? Neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@plein.nl.

|